Lekstroom, 10.00 uur

Lekstroom 09-07-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Winkeldief aangehouden

NIEUWEGEIN- Op dinsdagavond werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 18.15 uur wilde een 62-jarige man uit Nieuwegein een winkel aan de Veldwade verlaten zonder enkele bouwmaterialen af te rekenen. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Overval op bedrijf

HOUTEN- Op vrijdagochtend werd een overval gepleegd bij een bedrijf gelegen aan de Nieuwe Schaft. Omstreeks 01.00 uur kwamen drie gewapende mannen het bedrijf binnen en bedreigden de aanwezige personeelsleden met een vuurwapen. De mannen verdwenen vervolgens met enkele goederen uit het bedrijf. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom; 0900-8844.

Agent ontslagen

NIEUWEGEIN- Met ingang van 1 juli jl. werd een 54-jarige medewerker van de Politie Utrecht ontslagen. Hij werd op 10 oktober 2003 buiten functie gesteld in verband met een onderzoek naar eventuele gepleegde strafbare feiten.
Mede op basis van de resultaten daarvan is besloten dat de hoofdagent niet langer de geschiktheid heeft voor een functie binnen de politieorganisatie.