Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Duiven - Duivenaar aangehouden na diefstallen

Publicatiedatum: 09-07-2004

De politie heeft donderdagavond 41-jarige Duivenaar op de Kastanjelaan in zijn woonplaats aangehouden op verdenking een tweetal diefstallen. De man zou eerst bij een supermarkt aan de Thuvinestraat twee flessen drank hebben meegenomen zonder te betalen. Toen hij door winkelpersoneel daarover werd aangesproken ontstond er een kleine schermutseling, waarbij de Duivenaar had weten weg te komen. Op de Kastanjelaan zou hij vervolgens een jas hebben afgenomen van een 15-jarige knaap. Gewaarschuwde agenten zagen de Duivenaar even later over de Kastanjelaan lopen en hielden hem aan. De man bekende later de diefstallen en kreeg in overleg met justitie een dagvaarding uitgereikt. De buit kon door de politie aan de supermarkt en de jongen worden teruggegeven.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Zevenaar - vrouw (69) van tasje beroofd

Publicatiedatum: 09-07-2004

Een 69-jarige vrouw uit Zevenaar is donderdagmiddag op de Zonegge in haar woonplaats van haar handtas beroofd. Het slachtoffer fietste omstreeks half twee richting Arnhemseweg toen een onbekende op de fiets kans zag haar handtas uit haar fietstas weg te grissen. Een passerende getuige zette nog vergeefs de achtervolging in. De Zevenaarse deed later aangifte bij de politie, die een onderzoek in stelt. Volgens het slachtoffer zou het gaan om een man van ongeveer 20 jaar, gekleed in een donkerblauwe trainingsbroek met rode streep en een donker jack. De politie roept eventuele getuigen op te reageren via 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Verdachte overval tankstation Zevenaar aangehouden
Publicatiedatum: 09-07-2004

De politie van district Rivierenland heeft de verdachte van de gewapende overval op 5 juli jl. op het tankstation aan de Edisonstraat in Zevenaar aangehouden. De 26-jarige man zonder vast woon -en verblijfplaats, werd in de avond van 5 juli in Westervoort aangehouden. Hij heeft de overval inmiddels bekend. De buit is nog niet terecht. Het rechercheonderzoek loopt nog.

voor nadere informatie:
Carla Verhaaf-communicatie
Tel. 026-3763221

---

Gelderland-Midden