Ingezonden persbericht


BMC Software sluit partnerovereenkomst met Inter Access

Schiphol-Rijk, 9 juli 2004 - BMC Software, Inc. , een toonaangevende onderneming op het gebied van Enterprise Management oplossingen, maakt bekend een partnerovereenkomst te hebben gesloten met Inter Access, dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in de Benelux. Inter Access sluit zich aan bij het Business Partner Program en wordt hiermee een 'Preferred Reseller' van BMC Software. Het sluiten van deze overeenkomst is een direct gevolg van de begin dit jaar ingezette strategie om intensiever samen te werken met een select aantal partners, met als doel een substantieel deel van de markt aan Business Partners over te laten.

De al sinds 1997 bestaande samenwerking tussen beide organisaties krijgt door deze overeenkomst een nieuwe dimensie. Inter Access heeft nu de mogelijkheid producten uit BMC's portfolio onderdeel uit te laten maken van haar eigen propositie, waarbij ze vanuit BMC Software intensieve commerciële en technische ondersteuning zal ontvangen. Ook zullen beide partijen kennis delen en oplossingen samen doorontwikkelen.

Hans Middelburg, Managing Director van BMC Software in Nederland, ligt de samenwerking toe: "BMC Software's Business Service Management strategie verbindt IT onlosmakelijk met zakelijke doelstellingen. Inter Access sluit hier als partner uitstekend bij aan, omdat zij veel ervaring heeft opgedaan bij bedrijven die hun ICT-infrastructuur regelmatig aanpassen aan moderne bedrijfseisen. Dit doen zij op een manier die niet alleen de techniek, maar ook services, organisatie en processen omvat."

BMC Software en Inter Access zullen zich met name richten op de branches Handel en Industrie, plus zowel lokale als centrale overheidsinstellingen, allemaal sectoren waarin Inter Access nu al sterk vertegenwoordigd is. De gezamenlijke oplossingen zullen vooral gebaseerd zijn op technologie van Oracle en SAP, partijen waarmee BMC Software op wereldwijd niveau ook allianties heeft afgesloten.
Over Inter Access
Inter Access is strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. En om dit instrument goed in te zetten beschikt Inter Access over zowel kennis van technologie als van zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt.

Inter Access vertaalt haar geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.
Over BMC Software
BMC Software, Inc. , is een vooraanstaand leverancier van oplossingen op het gebied van Enterprise Management voor beheer van IT-infrastructuur vanuit zakelijk perspectief. BMC Software levert oplossingen voor Business Service Management in de vorm van bedrijfssystemen, applicaties, databases en service management. BMC Software is opgericht in 1980 en heeft wereldwijd vestigingen. Over het boekjaar 2004 realiseerde de firma een omzet van meer dan $1,4 miljard. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: .

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 B.V.
Liesbeth Kramer
Tel: 020-5304349
E-mail: liesbethk@text100.nl

BMC Software, de logo's van BMC Software en alle overige namen van producten of diensten van BMC Software zijn al dan niet gedeponeerde handelsmerken van BMC Software, Inc. Alle ander handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn het eigendom van de desbetreffende ondernemingen. © 2004, BMC Software, Inc. Alle rechten voorbehouden.