Gemeente Stein


30 km zone Catsop
09-07-2004

Het college van B&W van Stein wil in Catsop een 30 km/h zone instellen.
Het ontwerpbesluit met alle relevante stukken liggen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis 7 weken (t/m 1 september 2004) ter inzage. Tijdens deze termijn kunt u als belanghebbenden zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken.

Op 25 augustus wordt een inloopavond voor u als belanghebbende georganiseerd. Tijdens deze inloopavond wordt de gelegenheid geboden om de plannen in te zien, vragen te stellen en de eventuele bedenkingen tegen dit plan in te brengen.

We zijn ons ervan bewust dat deze procedure in de zomervakantie valt. Daarom geven we u in plaats van 4 weken, 7 weken om uw vragen/opmerkingen door te geven. Dit kan schriftelijk of tijdens de inloopavond. Meer informatie over de inloopavond volgt later nog.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. Belanghebbenden die mondeling zienswijzen kenbaar willen maken kunnen hierover een afspraak maken met de heer E. Adriaanse tel.4359226 van afdeling Openbare Werken en Verkeer.