Politie Zeeland


O-6031-2004 Automobilist rijdt auto total loss

Op de A58 in Goes heeft vrijdagmorgen een 18-jarige man uit de gemeente Borsele zijn auto total loss gereden.
De man reed rond 07.45 uur over de oprit van de A58, komende uit de richting van Middelburg toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. Hierdoor belandde zijn auto in de berm en kwam in een sloot tot stilstand. De 18-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto is echter geheel vernield.


W-6032-2004 Flesje methadon verloren

Vrijdag rond 11.00 uur is op de Londensekaai te Middelburg een flesje methadon verloren.
De methadon zit in een doorzichtig, plastic flesje van ongeveer 12 cm. Op het flesje staat geen tekst. Personen die dit flesje vinden, worden verzocht dit af te geven op het politiebureau.


Z-6033-2004 Kop/staartbotsing

Op de kruising Tractaatweg/Buthdijk in Axel vond vrijdagmorgen rond 10.30 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij twee personenauto's werden beschadigd. Twee personen werden met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
Een 25-jarige Belgische automobilist reed over de Tractaatweg en kon niet meer op tijd tot stilstand komen toen de auto voor hem, bestuurd door een 48-jarige Goesenaar, stopte voor de verkeerslichten en reed achter op de personenauto. Twee inzittenden van de Goesenaar, zijn 40-jarige vrouw en zijn 14-jarige dochter, werden met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.


O-6034-2004 Fietsen bij station verwijderd
Vrijdagmorgen heeft de politie in samenwerking met de stadswachten op het Stationsplein te Goes in totaal 45 fietsen verwijderd.
Van deze fietsen is de afgelopen maand vastgesteld dat zij niet gebruikt werden of in slechte staat verkeerden. Alle fietsen zijn afgevoerd naar het terrein van Stadsbeheer waar ze gedurende een maand worden opgeslagen. Eventuele eigenaars kunnen zich melden bij de Stadswachten.


O-6035-2004 Man aangehouden voor beledigen agent
Op de Fluitekruidstraat in Goes is vrijdagmorgen rond 11.30 uur een 35-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle aangehouden voor het beledigen van een agent.
De agent wilde de man bekeuren omdat hij achter zijn auto een aanhangwagen had gekoppeld zonder kentekenplaat. De 35-jarige man was het hier niet mee eens en beledigde de agent waarop hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De man werd na opmaken vna proces-verbaal met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland