Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


9 juli 2004


ZUTPHEN - Winkeldief betrapt


Personeel van een winkel aan de Emmerikseweg betrapte donderdagavond een 38-jarige man uit Zutphen op het stelen van een senseo-apparaat. Een personeelslid zag dat de man rond 18.30 uur het apparaat meenam zonder te betalen en ging achter hem aan. De winkeldief gooide het apparaat in de Brahmstraat weg en vluchtte verder. De identiteit van de man is bij de politie bekend, maar hij bleek niet thuis te zijn. De politie verwacht hem binnenkort over de diefstal te kunnen verhoren.


ZUTPHEN - Politie pakt veelpleger


De politie heeft donderdagmorgen aan de Lange Hofstraat een 37-jarige veelpleger uit Apeldoorn aangehouden. De man had van enkele fietsen de pompen afgepakt en sloeg er mee tegen de muren. Hij vertelde de politie één pomp van een fiets bij het NS-station gestolen te hebben. De politie bracht de man over naar het politiebureau in Doetinchem en sloot hem op in een cel voor verder onderzoek.


STEENDEREN/WARNSVELD/VORDEN - Politie houdt verkeerscontrole


De politie heeft donderdagmiddag op diverse locaties een verkeerscontrole gehouden. De politiemensen controleerden onder anderen op de Dorpsstraat in Steenderen en op de Zutphenseweg in Vorden. De politie deelde ruim 21 processen-verbaal uit voor onder meer het niet gebruiken van de richtingaanwijzer, het niet dragen van de autogordel, het niet handsfree bellen en het overschrijden van de maximumsnelheid.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --