PinkRoccade NV

PinkRoccade gaat strategisch partnership aan met softwarebedrijf ITB AG

Persbericht, donderdag 8 juli 2004

PinkRoccade is met het Duitse softwarebedrijf ITB AG een strategisch partnership aangegaan met als doel het succesvol introduceren van iMedOne als hét Elektronische Patientendossier (EPD) voor de Nederlandse gezondheidszorg. PinkRoccade is als exclusieve partner van ITB verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Nederlandse markt.

Elektronische Patiëntendossiers zijn al jaren core business bij PinkRoccade. Met iMedOne beschikt PinkRoccade over een technisch en functioneel geavanceerd EPD, waarmee zij in staat is om flexibel in te spelen op de omvangrijke functionele wensen van opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

PinkRoccade heeft veel expertise met het invoeren van productsoftware en ketenoplossingen in de gezondheidszorg. Door haar opgedane kennis van ICT-oplossingen en de processen in de gezondheidszorg te combineren met beproefde software, stelt PinkRoccade zorgverleners in staat om zich te concentreren op hun primaire taak: het verlenen van zorg. Zowel in de eerste lijn (vanuit PharmaPartners) als binnen de geestelijke gezondheidszorg en de ouderenzorg heeft PinkRoccade inmiddels vele honderden succesvolle implementaties ontwikkeld en uitgevoerd.

ITB AG
ITB AG is een Duitse onderneming met een vestiging in Nederland. ITB ontwikkelt iMedOne op basis van het Microsoft platform voor de internationale markt. ITB bedient in Duitsland meer dan 170 ziekenhuizen waaronder het beursgenoteerde Röhn-Klinikum AG. De softwareontwikkeling vindt primair plaats in India. IMedOne heeft de mogelijkheid om formulieren en de workflow te vertalen naar nationale- en klantspecifieke situaties en is zowel technisch als functioneel een uiterst modern en zeer compleet product.

PinkRoccade
PinkRoccade versterkt de bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers met intelligente en doelmatige toepassingen van ICT-technologie. Zowel op strategisch, operationeel als beheersmatig niveau, zodat opdrachtgevers zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Organisaties die werken met informatie-intensieve processen, zoals overheden, financiële dienstverleners, industrieën en zorgaanbieders, treffen in PinkRoccade een ervaren en betrouwbare partner. Een deskundige partner bovendien, omdat een belangrijk deel van de medewerkers van PinkRoccade oorspronkelijk afkomstig is van opdrachtgevers. PinkRoccade behoort met 7.400 medewerkers tot de grootste ICT-dienstverleners van Nederland.

Contact
PinkRoccade NV
info@pinkroccade.com
Tel. +31 79 347 13 47
Fax +31 79 347 13 43