Ingezonden persbericht

Houten Dildo maakt comeback

De Houten Dildo is een leuk, spraakmakend, kado artikel voor hem en haar

ZWOLLE, 20040709 -- Zwolle, 9 juli 2004 | De Houten Dildo was enkele jaren uit de gratie en roulatie, maar is nu weer verkrijgbaar als kado artikel bij de erotische cadeau winkel www.Houten-Dildo.nl! De unieke houten lullen worden met de hand klaargemaakt door ambachtslieden van indianenstammen. De ambachtslieden kiezen de vormen van de penissen aan de hand van overleveringen en van afdrukken van het vruchtbaarste mannelijk lid van de stam.


De mens vervaardigt al duizenden jaren dildo's. Op diverse schilderijen worden dildo's afgebeeld en regelmatig vindt een archeoloog een dildo van brons, steen, zilver of hout. Legendarisch is het relaas van de beroemde bordeelhoudster Madame Gourdan in het Parijs aan het einde van de 18de eeuw. Na haar dood ontdekte men dat Madame Gourdan ook een fabriekje bestierde waar houten dildo's werden gemaakt.

De houten dildo's zijn verkrijgbaar in de maten L, XL, en XXL (een flinke knuppel) en te bestellen via de website www.Houten-Dildo.nl. De houten fallussen worden afgeleverd in een houten wijnkistje. De Houten Dildo is dus een leuk, spraakmakend, kado artikel voor hem en haar!

Meer informatie: www.Houten-Dildo.nl



Ingezonden persbericht