Politie Zeeland


W-6048-2004 Ruit van woning ingegooid

Onbekenden hebben vrijdagavond rond 23.00 uur een steen door de voorruit van een woning gegooid aan de Nicolaes Honinghstraat te Vlissingen.
De bewoner die op dat moment in de woonkamer aanwezig was, kwam met de schrik vrij. Het schadebedrag is niet bekend evenals de dader(s).


W-6049-2004 Toezicht Middelburg

Tijdens toezicht in Middelburg zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 bekeuringen uitgedeeld.
2x niet dragen van de helm
1x ontbreken gele plaat bromfiets
1x geen verlichting
1x niet kunnen tonen rijbewijs
1x fout parkeren
1x verlopen APK
1x baldadigheid
1x overlast
1x nuttigen van alcohol op straat


W-6050-2004 Onder invloed

Een 27-jarige Middelburgse automobilist is zaterdag rond 05.30 uur op de Koestraat in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 1,5 maal te veel alcohol had gedronken. Hiervoor kreeg hij een rijverbod van 2 uur. Tevens werd bij de man een urinetest gedaan in verband met het gebruik van drugs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


W-6051-2004 Vlissingse automobilist drie maal in overtreding

Een 31-jarige Vlissinger is zaterdag rond 02.00 uur op de Nieuwe Vlissingseweg in zijn woonplaats bekeurd voor drie overtredingen.
Tijdens surveillance zagen agenten de man in zijn auto met hoge snelheid over de Dam in Middelburg rijden. Vervolgens gingen de agenten hem achterna en zagen de automobilist met een snelheid van 100 km/pu over de Nieuwe Vlissingseweg rijden waar echter 80 km/pu is toegestaan. Hierop kreeg de man een stopteken en een boete van 100 euro voor te hard rijden. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de man te veel had gedronken en kreeg hiervoor een rijverbod van 5 uur. Na controle bleek dat de Vlissinger ook niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.