Rijn en Venen 11.00 uur

Utrecht 10-07-2004 - Nieuwsberichten district Rijn en Venen

Rijden onder invloed

LOENEN AAN DE VECHT Vrijdagavond 9 juli rond 22.15 uur heeft de politie een 59-jarige inwoonster van Breukelen aangehouden op de Bloklaan wegens rijden onder invloed. De vrouw reed slingerend en was door omstanders naar de kant van de weg gehaald. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau, waar zij 670 ug/l blies. Haar rijbewijs is ingevorderd en de vrouw kreeg proces-verbaal en een rijverbod van 7 uur.

Doorrijden na aanrijding

MAARSSEN Vrijdagochtend rond 10.45 uur werd een 11-jarig fietsertje uit Maarssen op de Maarsseveensevaart aangereden door een onbekende automobilist, die vervolgens doorreed. Beide reden op de Tuinbouwweg in de richting van de Maarsseveensevaart. Bij de verkeerslichten stak de jongen bij groen licht over, waar hij werd afgesneden door de automobilist. De jongen viel en bezeerde zijn knie, pols en schouder.

Het signalement van de bestuurder is:

* Blanke man, ongeveer 35 40 jaar oud

* Stevig figuur, waarschijnlijk vrij lang
* Baseballcap en donkerkleurig t-shirt

* Geen bril of gezichtsbeharing

Het signalement van de auto is:

* Doffe, donkerblauwe vijfdeurs sedan

* Rode ronde sticker met tekst en figuur op de auto
* Buitenspiegel met kleine dodehoekspiegel erop geplakt
* Zilverkleurige velgen met Y-vormige spaken
* Zwarte trekhaak

* Geen grill

* Rubberen, donkerkleurige antenne (circa 10 cm.) op motorkap

De politie verzoekt getuigen van het ongeval, of mensen die informatie hebben over de auto of bestuurder, contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Grote boete na rijden onder invloed

VINKEVEEN Vrijdagavond rond 21.00 uur heeft de politie een 46-jarige Pool aangehouden wegens rijden onder invloed. De bestuurder veroorzaakte bijna een aanrijding, waarna getuigen de politie waarschuwden. Deze kon de man in een woning aan de Loopveltweg aanhouden. De man is meegenomen naar het politiebureau, waar hij 900 ug/l. blies. Aangezien de man niet in Nederland woont, vorderde de politie zijn rijbewijs niet in, maar gaf hem een boete van 1200 euro.