Gemeente Stein


APV & Bijzondere wetten week 16 (2) 2004

VERLEENDE VERGUNNING FEEST MET BARBECUE TE ELSLOO

Op 6 april 2004 heeft het College van burgemeester en wethouders van Stein vergunning verleend aan Kanarievereniging "De Edelzanger" te Stein voor het mogen organiseren van een feest met barbecue op zaterdag 10 juli 2004 op het (particulier) terrein gelegen aan Het Einde 23 te Elsloo.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking en/of toezending aan de aanvrager van de vergunning - i.c. tot en met 26 mei 2004 - een bezwaarschrift tegen de verleende vergunning indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein.

In het bezwaarschrift dient u - indien u belanghebbende bent - te vermelden: Uw naam en adres, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en waarom u bezwaar maakt. Tot slot moet u het bezwaarschrift ondertekenen.

Tegelijk met het indienen van een bezwaar bij het College van burgemeester en wethouders kunnen belanghebbenden voorlopige voorziening (in dit geval schorsing van de vergunning) vragen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, sector bestuursrecht te Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.

Inlichtingen omtrent de vergunning zijn verkrijgbaar bij de heer P. Lemans van afdeling Algemeen Juridische Zaken, tel. 046-4359348.