Ingezonden persbericht


Uitnodiging Persfamiliedag Attractiepark Cape Holland: Ontdek de schatten van Cape Holland!

Beste mediarelatie,

Graag laten wij u de schatten van Attractiepark Cape Holland ontdekken! In Nederlands nieuwste attractiepark kunt u een echt schip enteren, klimmen en klauteren de kinderen in de touwen en trotseert u een storm. U gaat bij Cape Holland terug in de tijd en ervaart hoe in de Gouden Eeuw het leven op een schip was. U kunt een kijkje aan boord nemen van de 'Prins Willem', het grootste VOC-schip ter wereld, dat maar liefst 72 meter lang en 54 meter hoog is! In de VOC- Wonderwalk ziet u hoe dit schip in de 17de eeuw werd gebouwd. Kinderen worden piraat en beleven spannende avonturen in de diverse attracties en speeltuinen.

Vanaf 10 juli bruist Attractiepark Cape Holland een zomer lang van de activiteiten. Dagelijks kunt u oog in oog komen te staan met gevaarlijke piraten en de historie van de VOC. U ontmoet kapitein Adriaan van Leene, die de leiding heeft op het grootste schip dat de VOC ooit bezat. Zijn bemanning vertelt u alles over het harde leven aan boord. Bovendien ronselen zij nieuwe bemanning voor een lange reis naar de Oost. De piraten, Simon de Zwarte, Ooglapje en Johan Houtepoot, ontvangen u graag in hun Pirate Village. Maar of deze zeerovers altijd het beste met u voor hebben? Kinderen kunnen op jacht naar de schat. Bovendien kunnen ze tot en met 20 juli dagelijks een plaats in de finale van Het Nationaal Kampioenschap Schatgraven winnen. Deze finale vindt plaats op donderdag 22 juli.

Natuurlijk willen wij u graag kennis laten maken met deze spannende wereld vol met leuke attracties, piraten, schatten en de historie van de VOC. Wij nodigen u en uw familie dan ook graag uit om aan te monsteren op woensdag 14 juli 2004.

U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur. De kapitein ontvangt u dan in het ruim van de Prins Willem met koffie en een lekkernij. Nadat u bent aangemonsterd kunt u de gehele dag op avontuur in het attractiepark. Natuurlijk zorgen wij ook voor proviand gedurende uw ontdekkingsreis door Attractiepark Cape Holland.

Middels het bijgevoegde aanmonsterformulier kunt u aangeven of u op deze dag aanwezig zal zijn. Graag ontvangen wij uw reactie voor vrijdag 9 juli 2004.

Namens directie en medewerkers van Cape Holland, en kapitein Adriaan van Leene van 'de Prins Willem'.

Maurice Riemens
Vestigingsmanager

Bijllage: routebeschrijving en aanmonsterformulier

Met vriendelijke groet,

Goof Lukken
Public Relations-manager
Libéma Exploitatie B.V.

correspondentie-adres:
Libéma Exploitatie B.V.
postbus 142
5240 AC Rosmalen

tel. algemeen:(0031) (0)73-5282200
fax: 0900-faxlibema (32952362)
website: www.libema.nl