TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 06-07-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 10 juli
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 10 JULI

Opnieuw een bijzondere delegatie artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ op zaterdag 10 juli a.s.

Louis! is de band van Brabander Louis van Empel. Net als veel van zijn collega-muzikanten uit het zuidelijke deel van ons land stopt ook Louis! zijn hart en ziel in de muziek. Zijn mix van stijlen is zeer divers, zoals ook te horen is op zijn onlangs uitgekomen album. In TROS MUZIEKCAFÉ brengt hij een aantal nummers van dit album live ten gehore.

Het trio Alderliefste timmert alweer sinds 1993 aan de weg. Aanvankelijk werden ze in het circuit een bekende naam door hun eigen vertolkingen van bekende nummers. Ze probeerden het daarna in het Nederlands en waagden zelfs een poging in het Frans. Hun nieuwste cd is een album geworden met louter zelfgeschreven liedjes en vanzelfsprekend komen ze er een aantal vertolken.

Ook te gast is Ben. Deze Britse singer/songwriter woont in Nederland en hij heeft een nieuwe single uit. Deze heet 'So good inside' en de oplettende luisteraars van Radio 2 hebben hem al meerdere malen voorbij horen komen.

Voor het swingende element is Cubanito 20.02 uitgenodigd. Thuis in Cuba zijn de drie heren supersterren en zingt en danst iedereen mee op hun mix van rap, ragga, dancehall, son en rumba. Van hun debuutalbum spelen de heren de huidige single Pideme!

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.