Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Noordzee 100.7 fm stunt met 'zomer van je dromen'

Hilversum, 8 juli 2004 - Op zaterdag 10 juli (10.07) geeft Noordzee 100.7 FM 'De Zomer Van Je Dromen' weg aan de winnaar van de actie die momenteel door het radiostation georganiseerd wordt. Tien finalisten zullen die dag in Bloemendaal, door het uitvoeren van unieke stunts, strijden om de felbegeerde superprijs: een cabrio, een speedboot, een motor én een reis.

Om als winnaar uit de bus te komen moeten kandidaten een originele, creatieve stunt bedenken die op het strand uitgevoerd kan worden. Aanmelden kan sinds 21 juni, de start van de zomer, via de website van Noordzee 100.7 FM. Inschrijven kan nog tot en met 9 juli. Uit de talrijke inzendingen zijn al een aantal finalisten geselecteerd. Zij hebben hun stunt toe kunnen lichten op de radio. De stunts zijn spraakmakend en bijzonder. Zo zal een kandidate op het strand een jacuzzi maken met bruistabletten en champagne. Een andere finalist zal een ski-workshop geven op het strand compleet met een piste en ski-wedstrijden. Verder hoopt een finalist met de grootste 'insmeer-polonaise' van Nederland de zomer van zijn dromen te winnen.

'De Zomer Van Je Dromen' bestaat uit 3 maanden rijden in een Honda S2000 Cabrio, inclusief een eigen parkeerplaats bij Beachclub 'Tropen aan Zee' in Bloemendaal. Tevens krijgt de winnaar 3 maanden de beschikking over een Honda speedboot en gaat hij of zij het motorrijbewijs halen. Een Honda CBF600 motor krijgt de gelukkige winnaar cadeau. Klap op de vuurpijl is een reis naar de Caribbean voor 2 personen en de nodige zomerkleding en accessoires. Met recht 'De Zomer Van Je Dromen' dus!

Op zaterdag 10 juli zal de jury, bestaande uit Erik de Zwart, Sjaak Bral, Winston Gerschtanowitz en de heer R. Dalebout (General Manager van Honda), een winnaar selecteren uit de tien finalisten. Het spektakel vindt plaats tussen 12.00 en 15.00 uur op het strand van Bloemendaal bij 'Lido' en is ook live te volgen op Noordzee 100.7 FM in het programma van Winston Gerschtanowitz.

Noordzee 100.7 FM is het radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Gordon, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,