Politie Zeeland


Z-6052-2004 Onder invloed

Een 27-jarige automobilist uit Antwerpen is zaterdag rond 03.45 uur op de Steenstraat in Hulst aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete.


O-6053-2004 Personenauto gestolen

Vanaf parkeerterrein Torenhoeve aan de Torenweg te Burgh Haamstede is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto gestolen.
Het betreft een blauwe Mercedes 200 cdi voorzien van het kenteken 70-DV-JG.


Z-6054-2004 Automobilist rijdt tegen boom

Een 40-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen is zaterdag rond 03.00 uur tegen een boom gereden op de Reuzenhoeksedijk in Terneuzen.
Door onbekende oorzaak verloor de automobilist in een flauwe bocht de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. De 40-jarige man is met inwendig letsel, gebroken rib en gebroken been opgenomen in het ziekenhuis. Een 32-jarige man uit dezelfde gemeente die bij hem in de auto zat, was in eerste instantie naar huis gegaan maar heeft zich later gemeld bij een huisarts wegens pijn aan het bovenlichaam. De auto is total loss.


W-6055-2004 Inbraak in hotel

In de nacht van vrijdag/zaterdag is er ingebroken in een hotel in Middelburg.
Nadat de toegang tot het hotel was geforceerd, werden uit het pand een drietal flessen sterke drank weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


Z-6056-2004 Kop/staartbotsing

Op de N62 in Hoek vond zaterdag rond 11.45 uur een kop/staartbotsing plaats tussen een personenauto en een personenauto met caravan.
Toen een 73-jarige man uit De Bilt, rijdend in een personenauto met daarachter een caravan, moest afremmen voor het overige verkeer, kon een achter hem rijdende 46-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen niet meer op tijd tot stilstand. Deze reed vervolgens tegen de achterzijde van de caravan. Er was alleen blikschade.


W-6057-2004 Diefstal uit auto
In de nacht van vrijdag/zaterdag is er ingebroken in een personenauto die stond geparkeerd aan de Sottegemstraat in Vlissingen.
Uit de auto werden o.a. een gereedschapskoffer met inhoud, een tiental cd's en de geluidsapparatuur weggenomen. Totale schadebedrag is niet bekend.