Ome Joop's Tour-flits 2 juli 2004

de jeugdfietsvakantie door Nederland
jaargang 54 vrijdag 2 juli 2004

25 juli tot en met 4 augustus

De tourflits is een nieuwsbrief van Ome Joop s Tour, een 10 daagse fietsvakantie door Nederland voor kids van 10 tot en met 13 jaar. De tourflits verschijnt voor tijdens en na de jaarlijkse tour.

BEN JE AL KLAAR VOOR OME JOOPS TOUR
OF MOET JE ER NOG EEN BEETJE INKOMEN ?
IS JE FIETS AL HELEMAAL IN ORDE OF ZOU EEN
FIETSKEURING NOG KUNNEN HELPEN ?

Kom dan op zaterdag 11 juli naar

MANTEL TWEEWIELERS

op het industrieterrein Overmaat 72, 6831 AL Arnhem
(achter de ESSO-pomp) aan de Burgemeester Matsersingel

Hier kun je van 11.00- tot 17.00 uur terecht voor een gratis fietsenkeuring en bovendien wordt er dan ook nog een bidon op je fiets gemonteerd. Verder wordt er gezorgd voor een gezellige dag met een hapje drankje -live muziek springkussen, etc. etc Neem wel even je deelnemersbewijs van DE TOUR mee.

Wordt een ster in Ome Joop s Tour
We fietsen niet de hele dag in Ome Joop s Tour. Soms is er een pauze of iets anders te doen. Deelnemers kunnen tijdens de pauze optreden. Het zou leuk zijn als er een groepje majorettes/dansmariekes optreden of een clown of een zanger of een rapper.

Ben je ergens goed in een bepaalde sport, muziek of andere hobby laat het ons dan weten. Wie weet treed je wel op in Ome Joop s Tour.

Je mag ook een stukje schrijven voor de Tourflits die iedere dag uitkomt. Gewoon wat je hebt meegemaakt in de tour. Of je hebt een mop voor onze moppenpagina. Geef je nu op en wordt een idool in Ome Joop s Tour stuur een emailtje naar info@omejoopstour.nl

Tournieuws op je mobiele telefoon

Iedere dag kan het laatste nieuws uit Ome Joop s Tour op je mobiele telefoon ontvangen. Aanmelden doe je door de sms-tekst JOOP te sturen naar 4646. Iedere dag ontvang je dan gratis het Tournieuws. Het aanmelden kost eenmalig ¬ 1,10 en daarna is het gratis.

Het afmelden doe je door de sms-tekst JOOP-UIT te sturen naar 4646.

Deze SMS dienst word je aangeboden door Rodi Telecom bv in Arnhem.

De ploegen zijn ingedeeld
De indeling van de ploegen voor Ome Joop s tour 2004 is klaar en staat op onze website. De ploegfoto s staan er nog niet bij dat komt pas tijdens de tour.

Veiligheid ook in de sporthal

Tijdens het fietsen zijn er spelregels voor de veiligheid. Die regels zijn op de eerste plaats de normale verkeersregels en iedereen moet luisteren naar de begeleiders. We slapen in sporthallen en daarvoor is een speciaal veiligheidsplan. Op onze website kun je het hele veiligheidsplan lezen.

Vertel ook aan anderen hoe leuk Ome Joop s Tour is en stuur ze deze tour-flits.

Binnenkort komt er weer een tourflits.

Voor actuele en meer informatie kunt u kijken op www.omejoopstour.nl

Bestuur Stichting Ome Joop s Tour
info@omejoopstour.nl