Gemeente Haarlem


1 juli 2004
sector Stadsbeheer

185/2004
Gemeente Haarlem, het college van burgemeester en wethouders,

Persbericht


zomerfeest en rommelmarkt op de schoterhoeve

Het Zomerfeest op de Schoterhoeve is inmiddels een traditie. Op zondag 11 juli organiseert de beheerder weer een groot feest voor klein en groot. Als vanouds is er een rommelmarkt, waarvan de opbrengst gebruikt wordt voor het welzijn van de dieren.

Sprookjesthema
Het is de gewoonte dat het zomerfeest een thema krijgt. Dit jaar staan de meeste activiteiten in het teken van sprookjes. Ook kunnen de kinderen die als een sprookjesfiguur naar de boerderij komen, meedoen aan een verkleedwedstrijd. Wie er het mooiste uitziet krijgt een prijs.

Om deel te kunnen nemen aan de diverse activiteiten is een spelletjeskaart nodig. De kaart geeft recht geeft op eenmalige deelname aan elke activiteit en is te koop op de boerderij voor 1,20 euro. De toegang tot de Schoterhoeve is overigens gratis. Dus kinderen die niet aan de activiteiten willen deelnemen, zijn van harte welkom om de dieren op de boerderij te bekijken en te aaien.

Meer informatie
Het zomerfeest begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De Schoterhoeve is gelegen in het Noordersportpark te Haarlem, achter het Haarlem Stadion. Meer informatie: (023) 526 17 18.


Julia de Jong, communicatieadviseur
023-5114903
juliadejong@haarlem.nl

---- --