Gemeente Amsterdam

Zet het Stadhuis op Stelten!
11 juli van 12.00 uur tot en met 16.00 uur
5 juli 2004 - Stadspas
De zomervakantie is begonnen. Zet ter ere daarvan het Stadhuis op Stelten! Het Stadhuis is op 11 juli omgebouwd tot één groot pretpark, met allerlei activiteiten en artiesten. Bovendien maak jij kans op een super prijs, als je mee doet met de Kid O-lympics!

Logo

Op het grote podium starten we met een swingend optreden van De Voetzoekers. Om 12.30 uur is de officiële opening. Met wielertalent Thomas Dekker en glamour presentatrice Gemma Glitter op een wel heel ongewone fiets! Vervolgens laten de deelnemers van de School of Talent Award horen wat ze kunnen met rap en R&B. En heb je altijd willen Streetdancen dan is dit je kans! Om 15.15 uur is dan prijsuitreiking aan de winnaars van de Kids Olympics. Als knaller zal JK het feest afsluiten. Natuurlijk hebben we niet alleen optredens maar kan je ook zelf aan de slag. Bij het Kinderkookkafe kan je taartjes versieren. Of kom een T-shirt beschilderen van jouw favoriete sportclub. Ga jongleren, balanceren op een éénwieler, springen op het luchtkussen. Stunten in de half-pipe op skates! De klimwand op of je armkracht testen op de roei-ergo meter. Kom naar de workshops in de Boekmanzaal, karate, streetdance en rolstoel hockey. Ben je toe aan een nieuwe look laat je dan schminken. Laat je verrassen door de prachtige Skatevrouw en rondlopende muzikale band Carribean Brass.

De kleinsten

Voor de allerkleinsten is er een prachtige poppenkastvoorstelling met muziek en zijn er twee draaimolens. Op de informatiemarkt staan allerlei musea, attractieparken en sportverenigingen. Hier kan je uittips vinden en folders vragen, dan ga jij je niet vervelen deze zomervakantie. Op de andere kant van deze flyer staat de plattegrond zodat je weet waar alles te vinden is. Kom je er niet uit? Vraag het bij de informatiestand van Stichting JAM.

Speciaal dit jaar

Wat is er speciaal dit jaar...? In augustus zijn de Olympisch Spelen in Athene dan is het 100 jaar geleden dat ze daar werden gehouden. Vanaf toen zijn ze elke vier jaar georganiseerd. Vandaag bij het Stadhuis op Stelten hebben we een mini Olympische Spelen, waar ook geldt: meedoen is belangrijker dan winnen! Bij de kraam van Stichting JAM haal je een kaart op. Hierop staan de vijf Olympische onderdelen die je moet doen om een stempel te krijgen. Als je ze alle vijf hebt verzameld, lever je de volle kaart weer in bij de kraam van Stichting JAM en maak je kans op de Playstation 2 of één van andere te gekke prijzen! Om 15.15 uur worden de winnaars bekend gemaakt.

ZomerKinderTV

Stadhuis op Stelten is het startsein van acht weken lang ZomerKinderTV. De uitzendingen zijn gestart op 5 juli, te zien RTV Noord - Holland, s' middags rond 17.50 uur te zien. De herhalingen zijn
's ochtends tussen 6.50 uur en 9.50 uur.

© Gemeente Amsterdam