Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht 11-07-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Overval tankstation

DE BILT Zaterdagmiddag omstreeks 14.15 uur werd een tankstation aan de Ambachtstraat overvallen. Op het moment van de overval was er één medewerker in het station aanwezig. Zij raakte gewond aan haar hoofd toen zij met de man in gevecht raakte.

De overvaller verliet lopend het tankstation.

Zijn signalement: man met lichtgetinte huidskleur, ongeveer 1.75 meter lang, slank postuur, smal gezicht, halflang haar, donkere ogen, vale spijkerbroek, rode sjaal met gouden draadjes om zijn nek, zwarte schoenen.

De recherche van district Binnensticht onderzoekt de overval. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Verkeersongeval

MAARTENSDIJK Op de Rijksweg A-27 (vanuit de richting Hilversum) raakten zaterdagavond omstreeks 21.10 uur twee personen bekneld toen hun auto tegen een boom tot stilstand kwam.

De 27-jarige bestuurder uit Huizen raakte de macht over het stuur kwijt toen hij werd verrast door een verkeershandeling van een weggebruiker die voor hem reed.

Hij, en zijn 24-jarige bijrijdster eveneens uit Huizen, moesten door een medisch team uit de auto worden bevrijd.Zij werden beiden naar het ziekenhuis vervoerd voor controle. Van de man werd bloed afgenomen voor onderzoek naar alcoholgebruik. Dit is onderdeel van de normale procedure bij een ongeval.

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij kunnen zich melden bij de politie van district Binnensticht, via 0900-8844.

In slaap achter stuur

ZEIST - Een 80-jarige man uit Gouda raakte zaterdagavond omstreeks 23.24 uur gewond toen hij met zijn auto over de kop sloeg op de Rijksweg A-28.

Vermoedelijk is de man in slaap gevallen achter het stuur en belandde in de berm waardoor hij de macht over het stuur verloor.

De man werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.