Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht 11-07-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Aanhouding voor vernieling brievenbus

MAARSBERGEN - Een 17-jarige jongen uit Maarsbergen werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. Hij wordt ervan verdacht samen met twee vriendjes een brievenbus te hebben vernield.

Omstreeks 03.20 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een getuige die had gezien dat een drietal jongens een brievenbus aan het 5 Meiplein aan het vernielen waren.

De politie kwam direct ter plaatse en trof vermoedelijk één van de drie aan in de nabije omgeving. Deze 17-jarige jongen uit Maarsbergen werd ingesloten.

Veelpleger aangehouden

DOORN - In een woning aan de Hoog Moersbergen werd in de nacht van zaterdag op zondag een woninginbraak gepleegd. Een 34-jarige veelpleger werd aangehouden. Hij vernielde ramen en ook goederen in het interieur van de woning.

Hij werd ingesloten op het politiebureau.

Geen heer in het verkeer; oproep getuigen

MAARSBERGEN/DOORN Zaterdagochtend omstreeks 11.40 uur werd een automobilist in een vermoedelijk zwarte BMW zo agressief dat hij een deuk schopte in een andere auto die hij even daarvoor middels afsnijden de vluchtstrook had opgedreven.

De bestuurder van deze auto had de agressieve man al eerder gezien toen hij aan het inhalen was. De zwarte BMW hield toen erg weinig afstand en lichtte met zijn koplampen naar zijn voorgangers.

Signalement van de auto: BMW, zwart, getint glas, brede licht metalen wielen.

Signalement dader: negroïde man, ongeveer 20-40 jaar, ongeveer 1.72 meter lang, gekleed in rood t-shirt.

Verkeersdeelnemers die de politie hier meer over kunnen vertellen, kunnen bellen met 0900-8844.

Berover gezocht

VEENENDAAL Een 63-jarige vrouw uit Veenendaal werd zaterdagochtend omstreeks 10.00 uur beroofd van haar pinpas en contant geld.

Een jongen volgde de vrouw en roofde vervolgens de spullen uit haar tas.

De politie onderzoekt de zaak.