Rijn & Venen, 11.45 uur

Utrecht 11-07-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Grote brand bedrijfsterrein Breukelen

BREUKELEN - Op zondagochtend 11 juli rond 04.50 uur kreeg de politie van meerdere automobilisten vanaf de Rijksweg A-2 meldingen binnen over een brand op het bedrijventerrein aan de Keulsevaart. Bandweer en politie waren snel ter plaatse. Een stapel pallets en een deel van het dak van een bedrijf stonden in brand. De weg is afgezet en ook het treinverkeer langs de Keulsevaart werd stilgelegd, vanwege de hoge temperaturen rond het pand.

Direct omwonenden die thuis waren, zijn op de hoogte gebracht. Zij hoefden hun huis niet te verlaten. Rond 06.30 uur kwam het sein brand meester.

Naar verwachting zijn er geen schadelijke stoffen vrijgekomen. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Letsel na aanrijding

WOERDEN Een 36-jarige automobilist uit Woerden gaf op de kruising van de Leidekkersweg met de Molenvlietbaan geen voorrang aan een fietser die op de voorrangsweg reed. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 42-jarige fietser uit Woerden werd met licht letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Mishandeling

MAARSSEN Een 22-jarige vrouw en een 40-jarige vrouw, beiden uit Maarssen, kregen zaterdagavond omstreeks 20.00 uur ruzie op de Safariweg. De 40-jarige vrouw heeft daarbij de 22-jarige vrouw letsel toegebracht aan haar wang. De vrouw moest hiervoor in het zioekenhuis worden behandeld. De politie heeft de 40-jarige vrouw aangehouden en onderzoekt de zaak.

Vriendje wildplasser verraadt zich

MAARSSEN Een 26-jarige man uit Maarssen werd in de nacht van zaterdag op zondag om 03.00 uur aangehouden toen hij vanaf de brug op de Kaatsbaan in de Vecht plaste. Omdat hij ook zijn gegevens niet wilde vertrekken, kreeg hij twee processen-verbaal.

Zijn 33-jarige maatje bemoeide zich ermee en sprong uit baldadigheid op de motorkap van een passerende politie-auto. Toen hij eraf gleed, werd hij aangehouden en op het bureau bleek dat hij nog 30 dagen moest zitten, onder andere voor diefstallen.