Politie Zeeland


O-6061-2004 AANRIJDING IN KRUININGEN

Op de Zanddijk in Kruiningen raakte zaterdag omstreeks 14.25 uur een fietser, waarvan (nog) geen gegevens bekend zijn, bij een aanrijding met een personenauto gewond.
De bestuurder, een 83-jarige man uit de gemeente Reimerswaal reed over de Oude Rijksweg in de richting van de Zanddijk en verleende geen voorrang aan de fietser. Deze sloeg bij de aanrijding over de kop en kwam ten val en werd met gebroken ribben en een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.


O-6062-2004 GEPARKEERDE AUTO'S BESCHADIGD

Twee, in de Vlakestraat in Zierikzee geparkeerde, bestelauto's raakten zaterdag omstreeks 17.31 uur door een passerende bestelauto + aanwagen beschadigd.
De bestuurder, een 53-jarige man uit Zierikzee, reed met zijn bestelauto met daarachter een geladen aanhanger over de Vlakestraat toen de rechterzijkant van de aanhanger plotseling open ging. De zijkant raakte eerst een geparkeerd staande bestelauto, raakte los van de aanhangwagen en viel daarna tegen de tweede geparkeerd staande, bestelauto. Alle drie de voertuigen werden beschadigd.


O-6063-2004 EENZIJDING ONGEVAL IN OVEZANDE

Op de kruising Bernhardweg / 's-Heerenhoeksedijk in Ovezande vond zaterdag omstreeks 17.35 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 42-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele kwam vanuit de richting van Ovezande en kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Bij het terugsturen kwam zij in de berm en raakte een lichtmast. Vervolgens reed zij over een verkeersgeleider, reed de kruising over en botste daar tegen een boom. Uiteindelijk kwam zij tot stilstand in een bietenveld nadat zij de dijk afgereden was. De vrouw werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, de auto werd geheel vernield.

O-6064-2004 DIEFSTAL GSM EN PORTEMONNEE
Zaterdag tussen 21.30 en 22.00 uur werden in een verenigingsgebouw in de Schimmelpenninckstraat in Kloetinge de gsm en de portemonnee van een bezoekster gestolen.
In de portemonnee zaten enkele euro's, de gsm heeft een waarde van enkele honderden euro's. De spullen werden in een onbewaakt ogenblik uit haar tas weggenomen.

O-6065-2004 DIEFSTAL JAS EN VEST
Zaterdag tussen middernacht en 00.30 uur werden in een horecabedrijf aan De Zoom in Renesse een jas en een vest van een bezoekster gestolen.
De kledingstukken, waarvan de waarde onbekend is, werden in een onbewaakt ogenblik weggenomen.

O-6066-2004 VERNIELING PARKEERAUTOMAAT
Tussen zaterdag 16.00 en zondag 10.30 uur werd door onbekenden een parkeerautomaat op de Rampweg in Renesse vernield.
De schade bedraagt enkele duizenden euro's.