Verzamelde persberichten

's-Hertogenbosch 11-07-2004

WINKELDIEFSTAL

's-Hertogenbosch

- Zaterdagmiddag is een 26-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden. In een winkel aan de Arena in 's-Hertogenbosch werd ze betrapt toen ze levensmiddelen wegnam met een waarde van ruim 16 euro. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

's-Hertogenbosch

- In de nacht van zaterdag op zondag, even na 03.00 uur, is een 38-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Op de Visstraat bedreigde hij een horecaondernemer toen hij geen bier kreeg, omdat de zaak gesloten was. Hij bedreigde de man met de dood. De 38-jarige man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

BROMFIETSER OP A2

's-Hertogenbosch

- In de nacht van zaterdag op zondag, even na 04.30 uur troffen surveilleerde agenten een bromfietser op de A2 ter hoogte van de afslag Rosmalen. De 17-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch gebruikte de vluchtstrook als fietspad. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt en hij is van de autosnelweg verwijderd.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN

Liempde - In de nacht van zaterdag op zondag even voor 03.00 uur werd een aanrijding gemeld op de Rijksweg A2 onder Liempde. Een 34-jarige man uit Asten was op de A2 met zijn auto achter tegen een autobus gereden, bestuurd door een 57-jarige man uit Waalwijk. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel bleek bij controle dat de man uit Asten te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Tegen de man is hiervoor proces-verbaal opgemaakt. Naast deze bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 4 uur.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ ONGEVAL

Uden

- Zaterdagmiddag is een 28-jarige man uit Huijbergen bij een ongeval gewond geraakt. De man reed over de A50 onder Uden. Bij het nemen van de afrit ging de motorrijder onderuit en schoof de toerit van de A50 op, waar hij in aanrijding kwam met een daar rijdende auto, bestuurd door een 33-jarige man uit Veghel. De man uit Veghel wilde de Rijksweg A50 oprijden. De motorrijder is met onder meer een been- en een armbreuk overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING EN RIJDEN ONDER INVLOED

Veghel

-Zaterdagavond even voor 18.00 uur werd gemeld dat op de Perelaar een man was mishandeld. Ter plaatse bleek een 37-jarige man uit Veghel op straat door een hem onbekende te zijn mishandeld. De onbekende was daarop in een auto weggereden. Het slachtoffer liep bij deze mishandeling verschillende verwondingen aan het hoofd en een pijnlijke schouder over.

Korte tijd later werd een doorrijden na aanrijding gemeld op de Julianastraat in Veghel, waarbij waarschijnlijk dezelfde auto betrokken als waarin de man was vertrokken die de mishandeling op de Perelaar had gepleegd. Enige tijd later kon op de Bunders in Veghel de auto worden achterhaald en tot stoppen worden gebracht. De 43-jarige bestuurder uit Veghel werd aangehouden. Bij de aanhouding bleek, dat de man te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Ook hiervoor werd hij bekeurd.
De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN

Veghel

- Zaterdagavond kort voor middernacht werd op het Heilig Hartplein in Veghel een 26-jarige man uit Heeswijk Dinther bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 2 uur.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

Uden

- In de nacht van zaterdag op zondag even na 02.00 uur is een 28-jarige man uit Volkel aangehouden. De man werd op de Kerkstraat in Uden aangetroffen met een conifeer van ruim een meter. Toen de man werd aangehouden beledigde een andere man uit het groepje waarbij de man hoorde de politiemensen. Ook deze man, 22 jaar uit Volkel werd aangehouden. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN

Veghel

- In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.15 uur, is op de Iepenlaan in Veghel een 51-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij bleek te veel te hebben gedronken om met een auto te mogen rijden. Verder bleek ook de auto, waarin hij reed, niet verzekerd te zijn. De man is hiervoor bekeurd. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod 5 uur.

BEKEURD VOOR VEROORZAKEN GELUIDSOVERLAST

Uden

- In de nacht van zaterdag op zondag kort voor 05.00 uur kwamen bij de politie klachten binnen over geluidsoverlast vanuit een woning aan Hoogzoggel in Uden. Toen de politie ter plaatse kwam werd niet gereageerd op aankloppen en bellen, terwijl de bewoonster, een 42-jarige vrouw, wel naar de politiemensen keek. Om de overlast te stoppen is de deur van de woning geforceerd en is de geluidsapparatuur in beslag genomen. De vrouw werd aangehouden, omdat ze probeerde te beletten dat de apparatuur werd meegenomen door de politiemensen. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Later zondag is ze na verhoor heengezonden.

AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING

Linden

- In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jasrige man uit Eindhoven aangehouden. Toen politiemensen hem even voor 01.00 uur op de Lommerstraat in Linden aanspraken, beledigde hij de politiemensen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt Na verhoor is hij heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN

Boxmeer

- In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.45 uur, werd op de Julie Postelsingel in Boxmeer een 23-jarige man uit Boxmeer bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 10 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd

JONGEREN AANGEHOUDEN NA POGING DIEFSTAL

Cuijk

- In de nacht van zaterdag op zondag werd gemeld dat op het Patrijzenveld in Cuijk een groepje jongeren een invalidenvoertuig probeerde te stelen. Het groepje wist in een auto te ontkomen. Op aanwijzing van getuigen kon korte tijd later de auto met het groepje jongeren op Jan van Cuijkstraat worden achterhaald. De vijf inzittenden vier jongens in de leeftijd van 15 tot 20 jaar uit Cuijk en Beunigen en een meisje van 19 jaar uit Bergen werden aangehouden. In de auto troffen de politiemensen ook nog een valmes en een wapenstok aan. Een van de jongeren beledigde bij de voorgeleiding bij de hulpofficier van justitie deze man. Ook hiervoor zal proces-verbaal worden opgemaakt. De vier jongens zijn in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten. Het meisje is na verhoor heengezonden.