Politie Zeeland


W-6078-2004 VLISSINGEN

In de nacht van zaterdag op zondag werden in Vlissingen de volgende bekeuringen uitgeschreven:
1x voor foutparkeren, 1x voor het beledigen van politieagenten en 1x voor openbare dronkenschap.

In de Scheldestraat werd om 03.40 uur een 33-jarige Vlissingse bromfietser aangehouden omdat hij meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur. Ook bleek hij niet in het bezit van een bromfietscertificaat, hiervoor kreeg hij een bekeuring.

Op de kruising Scheldestraat / Glacisstraat werd zondag omstreeks 01.35 uur een 28-jarige Vlissingse bromfietser aangereden door een 20-jarige automobiliste, eveneens uit Vlissingen.
De bromfietser reed over de Scheldestraat in de richting van de Aagje Dekenstraat. Op de kruising kreeg hij geen voorrang van de automobiliste die uit de Glacisstraat kwam en linksaf wilde slaan. De bromfietser liep onbekende verwondingen op, maar hoefde voor zover bekend niet naar een ziekenhuis. De auto en de bromfiets raakten beschadigd.

Zondag tussen 02.25 en 02.30 uur werd op de Nieuwendijk een 31-jarige Vlissinger door enkele onbekenden geschopt en geslagen. Hij zag in de Sarazijnstraat een groepje mannen staan waarvan er een tegen zijn fiets stond te plassen. Toen hij daar iets van zei begonnen de mannen te schelden en vervolgens werd hij door enkele van hen geslagen en geschopt. De Vlissinger heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Z-6079-2004 WILDPLASSERS IN TERNEUZEN

In de nacht van zaterdag op zondag werden in Terneuzen twee personen bekeurd voor het urineren op de openbare weg.

Z-6080-2004 AANRIJDING IN SCHOONDIJKE
Zaterdag omstreeks 18.40 uur werd op de kruising Prins Bernhardstraat / Lange Heerenstraat in Schoondijke een 28-jarige vrouw uit de gemeente Sluis door een 26-jarige Terneuzense automobiliste aangereden.
De automobiliste reed over de Prins Bernhardstraat, komende uit noordelijke richting. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan de, uit de gemeente Sluis afkomstige, vrouw op de fiets. De vrouw werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Z-6081-2004 RIJDEN ONDER INVLOED
Op de Hoekseweg in Hoek werd zaterdag om 19.55 uur een 49-jarige automobilist uit Moerbeke (B) aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.





Politie Zeeland