Politie Zeeland


Z-6096-2004 GESTOLEN AUTO TERUG

Zondag omstreeks 02.10 uur, nog terwijl de politie de aangifte van diefstal van een auto bij de eigenaar in de Vondelstraat in Terneuzen aan het opnemen was, kamen getuigen melden dat de gestolen auto weer in de Vondelstraat reed.
Toen de, onbekende, bestuurder de politieauto zag, vluchtte deze weg via de Bellamystraat in de richting van de Zuiderparklaan. De auto werd onbeschadigd aan de eigenaar teruggegeven, de dief werd niet gevonden.


O-6097-2004 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN GEPARKEERDE AUTO'S

In Kortgene botste zaterdag omstreeks 23.55 uur een 32-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland tegen twee geparkeerde auto's.
De man reed vanuit de Weststraat linksaf de Wilhelminastraat in en verloor de macht over zijn stuur, waarna hij tegen de twee geparkeerde auto's reed. Hij bleek bijna 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben en kreeg een rijverbod van vier uur.


W-6098-2004 DIEFSTAL

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op een camping op de Westkapelseweg in Zoutelande en informatiebord gestolen. Ook werd op de route naar de camping een verkeersbord weggenomen.
In verband hiermee werden zaterdag om 13.30 uur op deze camping drie Duitse jongeren aangehouden. De borden lagen in hun tent en een van hen, een 22-jarige inwoner van Erftstadt bekende de diefstal. De drie kregen gezamenlijk een bekeuring van E 200,-, ook moeten ze de kosten betalen van de reparatie van het verkeersbord


W-6099-2004 AANHOUDING IN VLISSINGEN

Op het Vlissingse jaagpad langs het kanaal door Walcheren werd zaterdag om 19.45 uur een 68-jarige Vlissinger aangehouden.
Hij had een woordenwisseling met een passerende vrouw en nam daarbij een dreigende houding aan. Haar man, een 45-jarige Vlissinger kwam haar te hulp waarna de 68-jarige hem met gebalde vuist een stomp op zijn oor gaf. Hij werd aangehouden en de 45-jarige Vlissinger heeft aangifte gedaan van mishandeling.


W-7000-2004 AANRIJDING IN NIEUW EN SINT JOOSLAND

Op de kruising Nieuwlandseweg / Veerdam in Nieuw en Sint Joosland vond zondag omstreeks 17.10 uur een aanrijdng plaats.
Een 35-jarige automobilist uit Arnemuiden reed over de Oude Dijk, komende uit de richting van Arnemuiden. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan een voor hem van links komende Middelburgse bestuurster. De vrouw sloeg met haar voertuig over de kop en raakte gewond aan schouder en hoofd. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Haar auto werd geheel vernield, de auto van de man raakte beschadigd.