Uitslagen Daniel Ray Beach Circuit

Zondag 11 juli 2004

Vandaag werden op de Grote Markt in Groningen de finales van het Daniel Ray Beach Circuit gespeeld. De finaledag van het Daniel Ray Beach Circuit verliep voorspoedig. De gevallen regen leidde niet tot uitloop van wedstrijden of andere problemen. De samenwerking met Bobstart Groningen voor het organiseren van de finales was nieuw dit jaar. De verbeterde entourage en uitstraling ten opzichte van vorig jaar werden door deelnemers en publiek enthousiast ontvangen.Op B-niveau waren er de volgende uitslagen:

Heren B


1. "Peter / Ron" - Peter Barla en Ron van Steen (Beide uitkomend in de eredivisie in de reguliere volleybalcompetitie.)
2. "Ossification" - Marcel Birza en Johan Oosting (Marcel Birza komt uit de de eredivisie in de reguliere volleybalcompetitie.)
3. "BBF Zwolle" - Matthijs Mast en Jorn Huiskamp (beide spelers van Stichting Topbeachvolley Nederland)

Dames B


1. "Topbeachvolley.nl" - Marleen van Iersel en Arjanne Stevens (Laatstgenoemde was in 2002 Wereldkampioen bij de jeugd t/m 18 jaar, werd in 2003 Nederlands Kampioen en maakte meerdere malen uit van 'Talententeam van het jaar'. Topbeachvolley.nl eindigde dit jaar als eerste in de Master Series 2004.)
2. "Cape Nijhuis Sec." - Jettie Fokkens en Valesca van Dijk (Jettie Fokkens komt uit in de eredivisie van de Italiaanse volleybalcompetitie. Cape Nijhuis Sec. eindigde dit jaar als tweede in de Master Series 2004.)
3. "Sanders' Krentebloesems"- Marian Schans en Miranda Sanders (beide spelers van Stichting Topbeachvolley Nederland)

Met vriendelijke groet,

Namens de NeVoBo Noord-Oost,

Elcke de Weme

Te. 06 14276427

Elcke de Weme
Meeuwerderweg 120A, 9725 EX Groningen
050 3143739 / 06 14276427