Politie Zeeland


W-7001-2004 AANHOUDING IN VLISSINGEN

Op het Bellamypark in Vlissingen werd zondag om 02.00 uur een 33-jarige Vlissinger aangehouden.
Hem was al verschillende malen vanwege het dragen van een, in het bedrijf ongewenst, kledingstuk de toegang geweigerd tot een horecagelegenheid, waarna hij terrasstoelen omgooide. Nadat hij door bekenden meegenomen was, rende hij nogmaals terug en kwam in aanvaring met een van de medewerkers, die hem in bedwang hield. De Vlissinger, die onder invloed van alcohol was, kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.


Z-7002-2004 SCHOORSTEENBRAND

Zondag omstreeks 17.20 uur brak brand uit in de schoorsteen van een woning in de Dorpsstraat in Schoondijke.
De brandweer kon de brandhard niet vinden en heeft de hoogwerker van Terneuzen laten komen. Ten gevolge hiervan moest het verkeer geruime tijd door de politie geregeld worden. Het brand bleek uiteindelijk tussen de buis van de haard en de muur te zitten en werd door de brandweer geblust. Over de schade is niets bekend.


Z-7003-2004 AUTOMOBILIST EN PASSAGIER IN DE FOUT

Op de Tractaatweg in Axel kreeg een 58-jarige automobilist uit Moerbeke (B) zondag om 20.15 uur een rijverbod van vijf uur omdat hij bijna 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.
Zijn passagier, waarvan geen gegevens bekend zijn, kreeg een bekeuring omdat hij geen gordel droeg.


W-7004-2004 AANRIJDING IN DOMBURG

Op de Schelpweg in omburg vond zondag omstreeks 16.35 uur een aanrijding plaats.
Een 9-jarig meisje uit Houten stak op haar fiets, vlak voor een 63-jarige Vlissingse automobilist, de rijbaan van de Schelpweg over. De man kon niet tijdig meer stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij het meisje schaafwonden en een gekneusde voet opliep. Zij werd naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, maar kon na behandeling weer naar huis. Beide voertuigen raakten licht beschadigd.


W-7005-2004 BIERDRINKERS BEKEURD

In de President Rooseveltlaan in Vlissingen werden zondag om 19.10 uur een 33-jarige man uit Breda en een 50-jarige Vlissinger bekeurd voor het drinken van een blikje bier op de openbare weg.

Z-7006-2004 RIJDEN ONDER INVLOED
Op de Huissenspolderweg in Zaamslag kreeg een 52-jarige automobilist uit Terneuzen zondag omstreeks 20.50 uur een rijverbod van 5 uur omdat hij meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.