SLIGRO

Samenwerking Australian Homemade ijs en Sligro.

Australian Homemade International en Sligro gaan een samenwerking aan voor de verkoop van voorverpakt Australian Homemade ijs op de Nederlandse markt. De samenwerking is op basis van exclusiviteit, hetgeen betekent dat de verkoop aan wederverkopers en consumenten volledig via de foodretail en foodservice distributiekanalen van Sligro zal geschieden. Op deze wijze komt het premium ijsmerk ook beschikbaar voor supermarkten, benzinestations, bioscopen en andere out of home locaties.

Het Australian Homemade voorverpakt ijs wordt half augustus in Nederland geïntroduceerd en is een vervolg op de succesvolle Australian Homemade winkels voor Premium Ice Cream & Chocolates. Momenteel zijn er meer dan 60 Australian Homemade winkels in Australië, België, Duitsland, Ierland, Korea, Nederland, Spanje en de Verenigde Staten. In Nederland zijn er nu 22 winkels op A+ locaties. De introductie van het voorverpakte ijs is een ondersteuning van de verkoop van het versgedraaide schepijs assortiment dat bij de Australian Homemade winkels verkrijgbaar is. Naar verwachting zal de Australian Homemade formule in de komende jaren uitgroeien tot 500 winkels wereldwijd.

Het via Sligro verkrijgbare assortiment voorverpakte ijs bestaat bij introductie uit 8 smaken (vanille, belgian chocolate, choco chips, crunchy macadamia, cocos, mango, strawberry en bosvruchten yoghurt) en is leverbaar in een pot van 100 ml, een pint van 500 ml en een bak van 2.400 ml. Naast het ijs is er ook point of sale materiaal en diepvrieskasten en -kisten beschikbaar. Het ijs is gepositioneerd in het super-premium segment.

Australian Homemade staat voor eerlijke en natuurlijke producten. Australian Homemade gebruikt in haar producten louter natuurlijke ingrediënten. Dat betekent dat er geen chemische of kunstmatige smaak-, geur- of kleurstoffen gebruikt worden.

Voor meer informatie en fotomateriaal:

Australian Homemade International B.V. Sligro B.V. Jeroen Bruins Slot Wilco Jansen (024) 365 07 99 (0413) 34 35 00

www.australianhomemade.com www.sligro.nl

12 jul 04 10:06