Ingezonden persbericht


Persbericht

PETER VAN DER REE FINANCIEEL DIRECTEUR BIJ BT SYNTEGRA

Zoetermeer, 12 juli 2004 - De directie van BT Syntegra heeft Peter van der Ree per 5 juli 2004 aangesteld als Directeur Finance. Hiermee is hij tevens lid van het Management Team van BT Syntegra in Nederland. Van der Ree (36) was hiervoor interim manager bij Yacht Finance. Eerder bekleedde hij diverse financiële managementfuncties in binnen- en buitenland. Hij werkte onder meer voor Credit Lyonnais en Waste Management International.

Peter van der Ree omschrijft BT Syntegra als een slagvaardige en professionele ICT-dienstverlener. De klant staat hierbij duidelijk centraal in de propositie van BT Syntegra. Als voornaamste taak in zijn nieuwe functie ziet hij het verder professionaliseren van de finance functie op weg naar 'Total Excellence'.

BT Syntegra
BT Syntegra, onderdeel van BT Group plc, speelt binnen de strategie van BT met betrekking tot informatie- en communicatietechnologie (ICT) een centrale rol als specialist op het gebied van bedrijfstransformatie en verandermanagement. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5.000 medewerkers en behaalde in het boekjaar dat werd afgesloten in maart 2004 een omzet van ca. 1 miljard euro.

BT Syntegra helpt organisaties hun werkwijze aan te passen door middel van specialistische bedrijfskennis en technologie. Hierdoor ontstaan nieuwe, betere bedrijfsprocessen. De kernactiviteit van BT Syntegra is het leveren van diensten op het gebied van consultancy en system integration, waaronder business consultancy, complex programma management en daarnaast ontwerp, ontwikkeling en beheer van maatgesneden systemen. Ter aanvulling van de eigen specialistische kennis kan BT Syntegra waar nodig een beroep doen op de vaardigheden en expertise van andere onderdelen van BT.

# # # #