Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'BEGINNERSGELUK' IN DUITSLAND...

EERSTE DUITSE AANWINST VOOR HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE: GOLFHOTEL - AHAUS

Ahaus/Hilversum, 12 juli 2004.... Hampshire Hospitality & Leisure zet zichzelf als groeiende, succesvolle hotelgroep steeds meer op de kaart. Na Nederland en België is nu ook Duitsland een gastvrij Hampshire Hotel rijker: Hampshire Golfhotel - Ahaus, gelegen op een 27 holes golfbaan net over de grens bij Enschede. Met dit 37ste aangesloten hotel wordt de langgekoesterde wens van Hampshire Hospitality & Leisure uit te breiden naar Duitsland werkelijkheid. En we mogen in golftermen spreken van 'beginnergeluk'; dit prachtige hotel bij de oosterburen is namelijk een ware gelukstreffer!

Prachtige (golf)-faciliteiten
Het Hampshire Golfhotel - Ahaus in Alstätte heeft 49 kamers, te weten 33 tweepersoonskamers, vier suites en twaalf appartementen, alle met een hoog comfort en zorg voor maximale ontspanning. Het sfeervolle viersterren hotel beschikt tevens over een restaurant met terras en uitzicht over de golfbaan, een bar, een bistro en een golfclubhuis. Ook aan de relaxte wisselwerking tussen vergaderen en ontspanning is gedacht: er zijn zeven modern ingerichte vergaderruimtes, deels met uitzicht op de golfbaan.

Een balletje slaan...
Voor alle gasten van het hotel is het mogelijk gebruik te maken van de 27 holes Championship golfbaan - met unieke vergezichten en doorkijkjes - die tot de tien beste en mooiste golfbanen in Duitsland behoort. Daarnaast biedt Hampshire Golfhotel - Ahaus tal van mogelijkheden ter ontspanning zoals fietsverhuur, een behandeling in de beauty salon of het bezoeken van historische of culturele steden in de omgeving.

Duitse gastvrijheid
"Met de aansluiting van Golfhotel - Ahaus zijn we met licentie- en managementbedrijven vertegenwoordigd in drie Europese landen: Nederland, België en Duitsland. Kenmerkend voor alle deze hotels is gastvrijheid, een vriendelijk karakter en degelijke klasse. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat onze (Nederlandse) gasten nu tevens de Duitse gastvrijheid kunnen proeven. Onze eerste Duitse aanwinst ligt in de groenrijke omgeving van Westmünsterland, dat is slechts twee uur rijden vanuit de Randstad!" aldus Janneke Nijenhuis, Commercieel Directeur van Hampshire Hospitality & Leisure.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.