Ingezonden persbericht


Luchtdoop voor Sebastiaan Labrie

Een uitnodiging om een spectaculaire vlucht boven Den Haag en omgeving in een helikopter te maken, krijg je zelfs als bekend GTST-acteur niet dagelijks. Het overkwam Sebastiaan Labrie. BMW Den Haag had dit geregeld als afronding van de onlangs gehouden Forepark Occasiondagen, waar merken als Audi, Porsche, Saab, Landrover, Mercedes-Benz, VOLVO en Jaguar samen naar buiten traden. We vroegen of Sebastiaan op het parkeerterrein van attractiepark Drievliet in wilde stappen.

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Ik had nog nooit gevlogen in zo n ding en wist ook niet wat me overkwam. Je mag dus rustig stellen dat dit mijn luchtdoop is geweest. Maar ik moet zeggen dat ik het waanzinnig gaaf vond om naast de piloot mee te scheren over dit stukje van de randstad.

Op de vraag of het Sebastiaan wat lijkt om zelf zo n helikopter te bezitten, antwoordt hij bevestigend. Weet je, ik woon in Amsterdam en heb alleen daarom al geen auto. Die kun je daar nooit ergens kwijt en als dat wel lukt, kost het je een vermogen. Ik rijd al jaren een BMW motor en dat bevalt me prima. Maar nu ik in een helikopter heb gevlogen, lijkt het me helemaal te gek om zo n ding op het dak van je eigen huis te hebben staan! Waarvan akte&

Tekst/foto: Richard Helwig

Voor meer informatie