Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


12 juli 2004


WARNSVELD - Diefstal van schoudertas met medicijnen


Een onbekende heeft zaterdagmiddag bij een supermarkt aan de Dreiumme de schoudertas van een 49-jarige vrouw uit Warnsveld gestolen. De dief nam tussen 15.30 en 16.00 uur de schoudertas weg, terwijl de vrouw aan het winkelen was of tijdens het afrekenen bij de kassa. In de tas zat naast geld en parfum ook een hoeveelheid insuline. De politie waarschuwt voor de insuline indien dit door kinderen wordt aangetroffen. Dit zou voor hen een gevaar kunnen opleveren. Mocht het bruine flesje worden gevonden, dan gaanre dit bij de apotheek of politie inleveren.


BARCHEM - Meisje lichtgewond door valpartij


Een 16-jarig meisje uit Borculo raakte zondagmiddag op de Lochemseweg lichtgewond toen zij ten val kwam. Het meisje reed rond 17.20 uur met haar bromfiets over het fietspad, schrok van het geluid van een optrekkende auto, week uit naar links, kwam in de berm terecht en viel. Zij liep schaafwonden aan armen, handen en benen op. Haar bromfiets raakte licht beschadigd.


WILP - Slachtoffers aanrijding opgevangen in politiebureau


De politie heeft vannacht een Duitse bestuurder van een camper en twee passagiers in het politiebureau van Apeldoorn opgevangen nadat zij even na middernacht bij een ongeluk betrokken waren. Bij de aanrijding die op de A1 ter hoogte van Wilp plaats vond raakte een 33-jarige automobilist uit Enschede gewond. De man reed maandagmorgen vroeg rond 00.15 uur over de rechter rijstrook en bemerkte de camper, bestuurd door een 22-jarige man uit Bergheim, te laat op. Een aanrijding was het gevolg en beide voertuigen raakten totaal vernield. Alleen de man uit Enschede raakte aan zijn gezicht gewond. Een ambulance vervoerde hem naar het Geertruidenziekenhuis in Deventer. De Duitse toeristen werden door de politie opgevangen omdat zij geen geld bij zich hadden voor een overnachting en de verzekeringspapieren ''ergens'' in de vernielde camper lagen. Een bergingsbedrijf sleepte beide voertuigen weg.


EERBEEK - Diefstal uit vrachtauto's


Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag uit een aantal vrachtauto's op de Loubergweg een aantal goederen gestolen. De daders sneden van de ruim zestig auto's de dekzeilen door en namen onder meer enkele dozen met versterkers mee. De daders hebben steekwagens gebruikt om de buit te vervoeren. De politie trof de wagentjes en een deel van de buit aan. Mogelijk dat de daders gestoord zijn. De politie gaat verder met het onderzoek.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52

---- --