TWYNSTRA GUDDE

Michael Page en Twynstra The Bridge gaan samenwerking aan

Michael Page en Twynstra The Bridge gaan samenwerking aan voor innovatie

Werving- en selectiebureau Michael Page en innovatie-adviesbureau Twynstra The Bridge gaan met ingang van 12 juli 2004 een strategische samenwerking aan. Doel van de samenwerking is om klanten van beide partijen nog beter te kunnen bedienen bij het realiseren van hun groeiambities. Daarbij brengt Twynstra The Bridge haar kennis en ervaring over innovatie in in de werving- en selectietrajecten van Michael Page. Michael Page zal op haar beurt adviesvraagstukken op het vlak van innovatie en innovatiemanagement kunnen doorspelen aan een sterk inhoudelijke partner.
Beide partijen signaleren een toenemende vraag naar diensten voor het bevorderen van innovatief denken en doen. Daarmee lijkt de overtuiging in de markt toe te nemen dat toekomstige concurrentiekracht niet alleen door kostenbesparingen gerealiseerd kan worden. Beide partijen zijn dan ook zeer enthousiast over de mogelijkheden van de samenwerking voor hun klanten.

Over Twynstra The Bridge
Twynstra The Bridge is een specialistisch innovatie-adviesbureau binnen de Twynstra Gudde Group. Twynstra The Bridge helpt bij het definiëren en starten van nieuwe activiteiten en bij het innoveren van de marketing- en verkoopaanpak. Bijvoorbeeld wanneer meer van hetzelfde niet (meer) voldoet, wanneer groei wordt nagestreefd, organisaties fuseren of klantbehoeftes en technologie veranderen. Twynstra The Bridge blinkt uit in situaties waarin technische, financiële en/of marketing professionals moeten samenwerken om groeiambities te realiseren. Binnen Twynstra The Bridge zijn 20 ervaren consultants en managers werkzaam.

Over Michael Page
Michael Page is één van de wereldleiders inzake professionele recrutering, gespecialiseerd in de werving van kandidaten voor contracten van bepaalde, onbepaalde en tijdelijke duur en dit voor een wereldwijd klantenbestand. De Groep is aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, op het Europese vasteland, in Azië en in Amerika. Zij specialiseert zich in de volgende sectoren: financiën, banking, boekhouding, marketing, distributie, sales, legal, informatica, personeelsbeleid en engineering.

In Nederland betreft het de disciplines finance, banking & financial services, sales & marketing, ict, legal & tax en engineering & supply chain. Op 31 december 2003 bestond de groep uit 105 kantoren, verspreid over 16 landen en telde ze 2.260 medewerkers wereldwijd.


---