Ingezonden persbericht


UpHill Battle

Innovation partnership

PERSBERICHT

www.flyingbookmarks.nl gelanceerd

webbased favorieten vormen basis voor online community

Amsterdam, 12 juli 2004 - Vandaag wordt www.flyingbookmarks.nl gelanceerd. Op de website van Flying Bookmarks kunnen gebruikers hun favoriete webadressen plaatsen. Dit overzicht van web-based favorieten is een handig tool voor iedereen die vaak op verschillende computers werkt. Maar dit is slechts de basisfunctie. De echte kracht van Flying Bookmarks zit in de mogelijkheid om mensen te treffen met interesse voor dezelfde website. Dit vormt de grondslag voor gebruikersgroepen, waarbij je door bookmarks van anderen te bekijken weer zelf met nieuwe websites in contact komt.

Flying Bookmark doelgroepen
Naast mensen die gebruik maken van verschillende computers, richt Flying Bookmarks zich specifiek op reizigers, studenten en zakelijke gebruikers. Bedrijven en instellingen kunnen een abonnement nemen op Flying Bookmarks en een exclusief domein opzetten voor hun eigen medewerkers. Op deze manier is Flying Bookmarks een krachtig instrument voor kennisdeling.

Flying Bookmarks roadmap
De roadmap van Flying Bookmarks voorziet in een agressief groeiscenario. De volgende versie zal meer functionaliteiten en extra mogelijkheden voor community-vorming bevatten. De 1.1 versie wordt naar verwachting binnen enkele weken gelanceerd. In deze versie vormt synchronisatie met Internetbrowsers een belangrijke functionaliteit. De internationale roll out start in september 2004.

Over UpHill Battle
Flying Bookmarks is een initiatief van UpHill Battle innovation Partnership in Amsterdam. UpHill Battle ontwikkelt innovatieve concepten op een breed terrein waarbij internet vaak een rol speelt. Voor de daadwerkelijk realisatie van het concept wordt samengewerkt met partners die beschikken over de specifieke expertise die benodigd is om van een concept een succes te maken.

Contactpersoon Jan Louwers
telefoon 06-420 89 568
e-mail jan.louwers@uhb.nl

UpHill Battle - innovation partnership
WG Plein 376
Amsterdam
-----------------------
WG Plein 376
1054 SG Amsterdam
tel 020-6123441
fax 020-6221260


---- --