Ingezonden persbericht


Persbericht

AXA Zorg verbetert elektronische bereikbaarheid met Trinicom in ASP

Wilp, 12 juli 2004 - AXA Zorg, onderdeel van AXA Verzekeringen, gaat klanten de mogelijkheid bieden om via web selfservice antwoord te krijgen op hun vragen. Hiervoor zet de verzekeraar het Trinicom eService Center® in. Met de keuze voor web selfservice geeft AXA verder inhoud aan de ambitie om toonaangevend dienstverlener te zijn. Dankzij het eService Center® kan de onderneming inspelen op de behoefte van de moderne Nederlandse consument aan goede en snelle service via internet en e-mail.

Als dienstverlener op de markt van financiële bescherming en vermogensgroei, met honderdduizenden klanten in binnen- en buitenland, heeft AXA een fors aantal klantcontacten. Klanten worden nu voornamelijk telefonisch ondersteund via de afdeling Cliëntenservice. AXA wil het aantal telefoontjes beperken door klanten de mogelijkheid te bieden om zelf via internet de antwoorden op hun vragen te vinden. Ton Kueter, Manager Ziektekosten bij AXA Zorg: "Wij willen dat onze klanten ook op internet terecht kunnen voor ondersteuning bij vragen. Mocht de vraag niet beantwoord worden dan kunnen ze een e-mail sturen. Op deze manier kunnen onze klanten op elk moment van de dag hun vraag stellen en zullen zij in de meeste gevallen daar ook direct het antwoord bij vinden. Het feit dat de oplossing van Trinicom als ASP-dienst beschikbaar is, was voor ons een belangrijke reden om hier tot het einde van het jaar voor te kiezen. Zo kunnen we voordelig kennismaken met deze manier van elektronische serviceverlening. Daarna nemen we een beslissing of we verder gaan op basis van een ASP-contract of dat we de software gaan kopen."

Wilco Rietberg, directeur van Trinicom: "Wij zijn trots op het feit dat AXA als grote verzekeraar haar vertrouwen in Trinicom heeft uitgesproken om naast de telefoon ook internet en e-mail als belangrijke servicekanalen in te richten. Een onderneming als AXA is constant bezig verbeteringen te onderzoeken en door te voeren om nog beter aan te sluiten op de behoefte van de klant, waarbij informatievoorziening via internet en e-mail onontbeerlijk is. Met de keuze voor Trinicom bewijst AXA de service aan haar klanten heel serieus te nemen. Net als collega-verzekeraars IAK Verzekeringen en een aantal Achmea-bedrijven overigens, die AXA al voorgingen in de keuze voor de bewezen multi-channel e-service software van Trinicom." Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Kasteel De Lathmer in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management en agent support. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: het Trinicom eService Center®. Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom haar klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contact center, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde e-service software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen, waaronder Casema, BelCompany, Stichting Korrelatie, FBTO en internetprovider Tiscali. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.
---

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: frieda@influx-pr.com