Ingezonden persbericht

Mabel Wisse Smit in internetfeuilleton

12 JULI 2004, 20040712 -- Had Mabel Wisse Smit nu wel een intieme relatie met maffiabaas Klaas Bruinsma, of niet? Om deze vraag draait het in een nieuwe internetverhaal van schrijver M.P.O. Books. Sinds de ophef over de vermeende relatie van prinses Mabel met de in 1991 vermoordde Bruinsma is er veel gediscussieerd over de aard van deze relatie. Tegenstrijdige verklaringen hebben ruimte opengelaten voor speculaties.


Gebruikmakend van deze ruimte, komt thrillerauteur M.P.O. Books met het korte verhaal 'Mabel - wist 't? - Smit'. Hierin duikt een oude liefdesbrief van Bruinsma op, die de discussies opnieuw doet oplaaien. (De Veenendaalse rechercheur Bram Petersen komt daarbij in actie om een nieuwe crisis in het koningshuis te bezweren.)

M.P.O. Books debuteerde eerder dit jaar verrassend met de thriller 'Bij verstek veroordeeld'. De gerenommeerde Detective en Thrillergids van Vrij Nederland bekroonde dit boek met drie sterren. Daarmee rekent de Vrij Nederland 'Bij verstek veroordeeld' tot een van de nieuwe Nederlandstalige Topthrillers.

Het verhaal 'Mabel - wist 't? - Smit' wordt vanaf vrijdag 9 juli als een gratis feuilleton gepubliceerd via de internetsite www.mpobooks.nl . Tot en met maandag 19 juli zal er elke dag een deel van het controversiële verhaal verschijnen.



Ingezonden persbericht