Ingezonden persbericht

Klikken wordt weer tippen

Geld verdienen via het internet: klikken wordt tippen

UTRECHT, 20040712 -- Onrustig zichzelf opdringende reclameboodschappen nemen op internet de overhand. Alles met maar één reden: bezocht te worden en daardoor verkopen te realiseren. Kortom, geld verdienen via het internet, gebaseerd op de klikkende bezoeker. Fun4More is een andere weg ingeslagen en waardeert de tippende bezoeker op basis van no cure, no pay.


Om het nu vernieuwend te noemen gaat wat ver. In ieder geval heeft Fun4More Lead Generation de mogelijkheden om met internet geld te verdienen in een nieuw en lucratief jasje gestoken. Ze maakt gebruik van de mogelijkheden die internet biedt en combineert deze met het uitkeren van tipgelden. Het leukste is wellicht nog wel dat haar programma voor iedereen toegankelijk is.

Dat wil zeggen, iedereen die actief wil zijn op internet en die informatie wil delen met contractpartners van Fun4More. Deze actieve internetters worden lead generators genoemd. Zij geven als het ware de voorzet die moet leiden tot de verkoop van een dienst of product van de aangesloten contractpartner. Deze voorzet is in de praktijk een tip. Een goede tip bevat informatie van een bedrijf dat in de markt is voor een product of dienst van een Fun4More partner. Wordt de tip door deze partner omgezet tot een verkoop dan wordt het tipgeld uitgekeerd.

Fun4More werkt met een intranet dat speciaal is ingesteld voor de lead generators. Hier kunnen zij niet alleen de gegevens van de lead invoeren maar ook het contact- en verkooptraject volgen. De anonimiteit van de generator is altijd gewaarborgd. Zijn of haar gegevens worden nooit, zo verzekert Fun4More, gebruikt in een contact met de lead.

Overigens kunnen ook bedrijven meedoen die zichzelf aan een aardige inkoopkorting willen helpen. Wanneer u als tipgever wilt fungeren dan kunt u zich vrijblijvend en kosteloos aanmelden bij www.fun4more.com.




Ingezonden persbericht