MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Brian Wilson presents Smile op 13 juli in Den Haag

BRIAN WILSON, PRESENTS, 'SMILE'

Wegens het grote succes van zijn meest recente tournee komt Brian Wilson op dinsdag 13 juli nog een keer naar ons land om nummers ten gehore te brengen van het mythische, nooit uitgebrachte meesterwerk Smile. Dit concert vindt plaats in de PWA zaal van het Nederlands Congres Centrum te Den Haag. Tijdens deze avond komt ook een keuze uit de vele Beach Boys klassiekers van o.a Pet Sounds aan bod. De kaartverkoop voor dit concert in begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Het concert in Amsterdam van een paar weken geleden werd door pers en publiek als onvergetelijk, indrukwekkend en bij vlagen magisch betiteld. Ook de uitzonderlijk goede begeleidingsband The Wondermints werd alom geroemd. De vele positieve reacties van het publiek en mooie recensies in de pers hebben Wilson doen besluiten om in juli terug te komen naar ons land.

In juni verschijnt een nieuw album van Brian Wilson waarvan tot nu toe alleen de titel bekend is: 'Encore' / 'Debut'. Hij wordt alom gerekend tot de meest invloedrijke en geniale popmuzikanten van de afgelopen vijftig jaar. Als legendarische songschrijver, producer, arrangeur en performer is hij verantwoordelijk voor de mooiste muziek uit de popgeschiedenis.
BRIAN WILSON presents Smile
NCC, PWA Zaal, Den Haag
Donderdag 13 juli 2004
Entree: Euro 59, - / Euro 53, - / Euro 48, - (excl. servicekosten) Aanvang: 20.15 uur
Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop begint zaterdag 10 april om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.