Ingezonden persbericht


Veritate Company werkt exclusief voor Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Integrale handling e-mail marketing Nationale Postcode Loterij, Bankgiro Loterij en Sponsor Loterij

Amsterdam, dinsdag 13 juli 2004 - De Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV, moedermaatschappij van onder andere de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de Sponsor Loterij, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Amsterdamse e-mail marketing bedrijf Veritate Company voor de volledige handling van alle e-mail marketing activiteiten rondom de loterijen. Veritate adviseert de loterijen voor wat betreft de te volgen strategie en het ontwikkelen van succesvolle e-mail marketing concepten. Daarnaast draagt Veritate met VeritateMail zorg voor de executie van de e-mail activiteiten. De definitieve samenwerking volgt op een succesvolle proefperiode. Financiële details met betrekking tot de overeenkomst worden niet bekendgemaakt.

Jan Willem des Tombe, CEO van Veritate Company: "Alweer leveren we het bewijs dat we voorop lopen in de ontwikkeling van dit zeer interessante nieuwe marketing communicatiekanaal. Alweer kiest een van Nederlands toonaangevende bedrijven voor de kennis en expertise van Veritate Company. Daar zijn we erg trots op. De mensen van De Nationale Goede Doelen Loterijen snappen als geen ander wat de kracht van 1-op-1 communicatie is. Met het inzetten van e-mail als digitaal DM instrument slaan ze twee vliegen in 1 klap. Intensivering van de communicatie èn kostenbesparing, ofwel meer communiceren tegen lagere kosten. Dat is de kracht van dit medium en dat moeten veel bedrijven nog uitvinden. Dat wij daarbij kunnen helpen omdat we daar niet alleen veel verstand van hebben maar ook bewezen resultaten boeken, blijkt eens te meer uit deze keuze van De Nationale Goede Doelen Loterijen N.V."

Over Veritate Company
Veritate Company is de Nederlandse marktleider in het doelgericht versturen van grote aantallen (commerciële) e-mailberichten. Veritate Company levert de eigen software VeritateMail, strategisch advies en ondersteuning in het ontwerpen en verzenden van e-mail nieuwsbrieven en -campagnes. Daarnaast helpt Veritate Company haar opdrachtgevers bij het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen op het gebied van e-mail marketing, e-mail publishing en e-crm. Een selectie van opdrachtgevers sinds 2000: ANP, Achmea, @HOME, Alex, BNR Nieuwsradio, Consumentenbond, Digitenne, Essent, Fortis Bank, Greenpeace, Kluwer, KNVB, KPN, OHRA, OTTO, Malmberg, Rabobank, Rai Amsterdam, Reed Business Information, Telegraaf, Thomas Cook en Van der Valk. Check http://www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.



Ingezonden persbericht