DIMA CONSULTANCY GROUP


President Clinton Eregast bij evenement Stichting Giving Back

Amsterdam, 13 juli 2004 - Voormalig president van de Verenigde Staten, William Jefferson Clinton zal op 14 juli 2004 als eregast aanwezig zijn bij een liefdadigheids bijeenkomst om geld bijeen te brengen voor de 'Giving Back Foundation' in het Amsterdamse Amstel Hotel. President Clinton bezoekt ons land voor de promotie van zijn onlangs verschenen autobiografie 'Mijn Leven' (Uitgeverij Balans). Met reeds 50.000 verkochte exemplaren in ons land van de Nederlandse vertaling van 'Mijn leven', voert het boek wereldwijd de non-fictie bestseller lijst aan. President Clinton zal eveneens een bezoek brengen aan de steden Hamburg, Berlijn, Londen en Parijs.

De Stichting Giving Back helpt middelbare scholieren van wie de carrièreperspectieven door hun achtergrond niet op hetzelfde hoge niveau liggen als hun talent en ambitie. Deze veelal allochtone jongens en meisjes wordt een individuele mentor en een groepsprogramma geboden om extra kennis(sen) en ervaring op te doen. Giving Back ontvangt geen financiële steun van de overheid en kan puur en alleen functioneren met personen en bedrijven die zelf iets terug willen doen voor de maatschappij.

De Stichting Giving Back is opgericht door Charles D.A. Ruffolo, eveneens oprichter van RIBS Network en de Network-Club.com bedoeld om bedrijven samen te brengen en hen te ondersteunen bij het creëren van betekenis- en waardevolle zakenrelaties door middel van trainingen, cursussen en netwerkevenementen.

Geïnteresseerden voor het bijwonen van het evenement met President Clinton kunnen voor meer informatie en reserveringen terecht op www.network-club.com