Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Om 19.00 uur start de marathon.
42 KILOMETER SPIDERMAN OP ÉÉN AVOND...
Amsterdam, 13 juli 2004...Met ingang van dinsdag 13 juli gaan in het fameuze Amsterdamse Tuschinski theater de Spiderman-marathons van start. Ruim vijf uur opeenvolgend spanning en entertainment in de grote zaal van het theater, waarbij maar liefst 42 kilometer film wordt afgedraaid; het equivalent van 5 uur Spiderman avonturen. Programma
Vanaf 19:00 uur openen de deuren van het Tuschinski Theater, in afwachting van de avonturen van Spiderman 1 en 2; Tuschinski vertoont een marathon op het grote doek van Zaal 1. Tegen de klok van 19:30 uur start Spiderman 1, onder het genot van een drankje en een overheerlijke bak huisgemaakte popcorn. Om 21:30 is er pauze, om even de benen te strekken en verhalen uit te wisselen over alle heftige acties. Een half uur later gaat de zaal weer open voor de première van Spiderman 2, waarbij Tuschinski pittige nachos chips en een drankje naar wens serveert. Zin in dit Spiderman avontuur?
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.tuschinski.nl of bel met de Pathélijn: 0900-1458. Voor slechts E 25 per persoon is het 5 uur lang genieten van een geheel verzorgde Tuschinski avond. En Spiderman.die doet de rest! Het fameuze theater Tuschinski in Amsterdam - al ruim 75 jaar een begrip in de filmwereld - is in 1911 opgericht door Abraham Tuschinski en opende haar deuren op 28 oktober 1921. Het Franse Pathé, inmiddels eigenaar van het gebouw, verschafte hem destijds de benodigde licentie en leverde materialen voor de bouw.