Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Nieuwe business lounge voor amsterdam centrum

Banks mansion lanceert nieuw concept voor zakelijke markt

Amsterdam, 13 juli 2004 Amsterdam centrum is een nieuw initiatief rijker. Het fonkelnieuwe hotel Banks Mansion, onderdeel van de Carlton Hotel Collection en gelegen op de hoek Herengracht/Vijzelstraat, heeft haar Business Lounge geopend. Met deze lounge wil het luxe hotel tegemoet komen aan de vraag naar een informele ontmoetingslocatie voor de lokale Amsterdamse zakenmarkt.

De Business Lounge is onder de naam The Living geopend en is gebaseerd op het concept van de business lounges op luchthavens. Gasten van het hotel kunnen ongelimiteerd gebruik maken van de bar in de lounge en zakenrelaties in een gastvrije omgeving ontvangen. The Living is, evenals het hotel, geheel in stijl van Berlage en Frank Lloyd Wright vormgegeven en ingericht en biedt uitzicht op de aan de overkant van de gracht gelegen ambtswoning van de Amsterdamse burgemeester.

Het concept van de Business Lounge is nieuw in Amsterdam. Jantiene Bergwerff, General Manager van Banks Mansion: Met The Living willen wij onze gasten een thuisgevoel geven. Zo kunnen ze zelf drankjes inschenken, variërend van koffie en fris tot whisky of champagne. Daarnaast hebben we altijd kleine hapjes klaar staan. Dat het concept aanslaat blijkt uit de vele gasten die nu niet op hun hotelkamer blijven maar juist naar beneden komen en met andere gasten in contact komen.

Unieke extra service

Bedrijven die een corporate contract voor hotelovernachtingen afsluiten met Banks Mansion ontvangen een unieke extra service. Executives van deze bedrijven kunnen gebruik maken van de Business Lounge van Banks Mansion, ook al wordt er op dat moment geen hotelovernachting geboekt. Men heeft langs deze weg een hoofdstedelijke uitvalsbasis waar men op informele basis relaties kan ontvangen. Jantiene Bergwerff: Men hoeft zich vooraf alleen maar even telefonisch aan te melden. Ideaal voor zakenmensen die een afspraak in de stad hebben maar niet weten waar men elkaar kan treffen. Inmiddels hebben niet alleen bedrijven uit geheel Nederland, maar ook diverse ondernemingen uit de Amsterdamse binnenstad de weg naar de Business Lounge van Banks Mansion gevonden.

Einde persinformatie. Amsterdam, 13 juli 2004.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Leads Public Relations BV

Bart Maussen b.maussen@leadspr.nl

Clark Bouwman c.bouwman@leadspr.nl

Telefoon 020 517 4330

Telefax 020 517 4340

Info info@leadspr.nl

Website www.leadspr.com (zie ook nieuwssectie Website)

Website Banks Mansion www.banksmansion.nl