Politie Zeeland


Z-7062-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de Zevenhofstedenstraat in IJzendijke kreeg een 55-jarige automobilist uit de gemeente Sluis dinsdag om 19.30 uur een rijverbod van vijf uur omdat hij meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

W-7063-2004 MOTORRIJDER ONDERUIT
Op de kruising Nassaulaan / Oranjelaan in Middelburg kwam dinsdag omstreeks 19.45 uur een 22-jarige motorrijder uit 's-Hertogenbosch met zijn motor ten val.
Hij reed over de Nassaulaan, komende uit de richting van de Sportlaan. In een flauwe bocht kwam de man ten val en gleed hij met zijn voertuig over het wegdek en het trottoir. De motor kwam gedeeltelijk op hem terecht. De man liep schaafwonden op en werd naar het ziekenhuis in Vlissingen overgebracht. Zijn motor raakte beschadigd.


Z-7064-2004 AANRIJDING IN TERNEUZEN

Op de kruising Frederik van Eedenstraat / Guido Gezellestraat in Terneuzen vond dinsdag omstreeks 16.35 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige Terneuzense fietser reed vanaf de Axelsestraat de kruising met de Guido Gezellestraat op, in de richting van de Frederik van Eedenstraat. Een 28-jarige automobilist uit dezelfde plaats reed op dat moment met zijn auto over de Guido Gezellestraat, komende uit de richting van de Alvarezlaan. Hij reed bij groen licht de kruising op en kwam daar in botsing met de fietser. Een toevallig aanwezige ambulanceverpleger verleende eerste hulp en het verkeer werd enige tijd door de politie geregeld. De fietser liep bij de aanrijding zwaar nekletsel op, hij werd per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Gent vervoerd.





Politie Zeeland