Wijchenaar winnaar Start zomeractie

14 juli 2004 - Start Uitzendbureau verrast haar vakantiekrachten met een zomeractie. Start verloot deze zomer 10 weken lang iedere week een Sony Cyber-shot camera. Alle vakantiekrachten die dit jaar voor Start Uitzendbureau werken kunnen meedoen aan de zomeractie. Roel uit Wijchen is de eerste winnaar van de digitale camera.

Roel Janssen
Op woensdag 14 juli j.l. ontving Roel Arts de Sony Cyber schot op de Start-vestiging in Wijchen. "Ik werk via Start bij Dresco als vakantiekracht en verdien op deze manier mijn vakantie naar de zuidhollandse eilanden bij elkaar. Ik vind het ontzettend leuk dat Start deze actie heeft georganiseerd want nu kan ik mijn nieuwe camera meenemen op vakantie", vertelt Roel.

Vakantiewerk
"In de zomerperiode hebben we altijd extra vacatures. Deze vacatures ontstaan doordat het vaste personeel van veel bedrijven en instellingen met vakantie gaat. Toch moet het werk gedaan worden. Om onze vakantiekrachten iets extra's te geven heeft Start deze zomeractie georganiseerd", aldus Paula Pietersen.


*******

Over Start
Start Uitzendbureau in Almere is met circa 1.500 medewerkers en 200 vestigingen één van de grootste intermediairs op de Nederlandse arbeidsmarkt en is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming United Services Group NV. Start staat bekend als een betrouwbare organisatie die meedenkt met haar opdrachtgevers en komt met concrete oplossingen voor klant en werkzoekende. Aan de basis hiervan liggen de kernwaarden betrokkenheid, deskundigheid, creativiteit en ondernemerschap, die in de ruim 25-jarige historie van Start zijn opgebouwd.