Rijn&Venen, 10.00 uur

Utrecht 14-07-2004 - Nieuwsberichten Rijn&Venen

Niet meewerken

MAARSSEN- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij zijn naam niet wilde opgeven. Omstreeks 19.35 uur werd een 44-jarige automobilist uit Maarssen gecontroleerd op de Beethovenlaan. Toen de agent de man vroeg om zijn rij- en kentekenbewijs gaf de bestuurder aan deze niet bij zich te hebben. De man kreeg hiervoor een bekeuring. Hij wilde echter zijn naam niet opgeven en werd aangehouden. Op het bureau gaf hij wel zijn naam op en kreeg een bekeuring voor het niet opgeven van zijn naam en niet kunnen laten zien van rij- en kentekenbewijs.

Onder invloed

HARMELEN- Op dinsdagavond kreeg een bekeuring omdat hij onder invloed zijn auto bestuurde. Omstreeks 22.10 uur reed een 48-jarige automobilist uit Maasmechelen over de Leidsestraatweg. De man werd gecontroleerd en hij bleek onder invloed van alcohol. Hij blies 315 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MIJDRECHT- Op de Bozenhoven, Rondweg en de Anselmusstraat werd dinsdagavond een alcoholcontrole gehouden. In totaal moesten 30 automobilisten blazen en niemand had teveel gedronken.

Verkeerscontrole

MAARSSEN- Op de Dr. Plesmanstraat werd dinsdagmiddag een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden hier 22 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, niet kunnen tonen rijbewijs en het niet hebben van een geldig APK.