Politie Drenthe

Woensdagmorgen

Assen 14-07-2004

Fietser gewond
EMMEN - Maandagmiddag fietsten twee mannen na afloop van de rijwieletappe van de rijwiel4daagse naar de camping waar ze tijdelijk verleven. Bij het oversteken van de Rondweg, ter hoogte van de Gerardusstraat, verleende de 65-jarige fietser uit Vroomshoop geen voorrang aan een naderende auto. De 56-jarige bestuurder van die auto, afkomstig uit Emmen, kon een aanrijding niet voorkomen. De fietser werd met een hoofdwond naar het Scheperziekenhuis overgebracht en daar ter observatie opgenomen.

Eenzijdig ongeval
SLEEN - Dinsdagavond reed een 45-jarige man uit Emmen met zijn auto over de Schaapstreek. Volgens zijn eigen verklaring wilde hij een CD wisselen waarbij hij in de berm van de weg kwam en vervolgens tegen een boom botste. Hij werd overgebracht naar het scheperziekenhuis waar hij ter observatie werd opgenomen. Er werd een bloedproef van hem afgenomen in verband met vermoedelijk alcoholgebruik.

Buurman gebruikt alarmpistool bij conflict
ASSEN - Dinsdagavond was er een conflict tussen twee buren aan de Geulstraat. Daarbij dreigde een 63-jarige man zijn 40-jarige buurvrouw met een pistool. De vrouw deed aangifte waarna de man werd aangehouden. In zijn woning werd een geladen alarmpistool aangetroffen en in beslag genomen. Het conflict ging om een klein geldbedrag.

Bert Peters verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 15 juli 16.30 uur. Tel. 0592-361294 of 06 53 23 80 59. info@politie-drenthe.nl