Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Handig bij het opbergen .

Primeur van Sorbo®: afwasbol met zuignap

Een afwasborstel is terecht een alledaags product. Een product ook waarover je nauwelijks nadenkt. En dát is niet terecht, want de ene afwasborstel is de andere niet. De laatste vernieuwing komt opnieuw van Sorbo: de afwasbol met zuignap. U maakt de zuignap even nat en de borstel hangt of staat als een huis.

De zuignap is vooral handig bij het opbergen. U kunt 'm bijvoorbeeld laten hangen in de gootsteenkast. Of aan een lichtbak van RVS, want door de moderne vormgeving mag deze borstel best worden gezien. En de kleuren kiest u zelf: de afwasbol met zuignap is er in rood, blauw, geel en groen.

Ronde afwaskop

Maar er zijn meer aspecten die deze handige hulp zo bijzonder maken. Vooral belangrijk is de functionaliteit. De ronde afwaskop maakt het mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekjes grondig schoon te maken; sterker nog, de afwasbol is de enige borstel in zijn soort die de bodem van nagenoeg ieder glas weet te bereiken. Door het ergonomische design ligt de afwasbol lekker prettig in de hand. En hij blijft drijven op het warme afwaswater!

Superieure kwaliteit nylon

De afwasbol met zuignap kost EUR 2,39 en is vanaf deze zomer verkrijgbaar in de betere supermarkten. Een duurzame oplossing voor de afwas, want de kwaliteit van het gebruikte nylon kan gewoon niet beter. De afwas schoon in een handomdraai, en dat zeker vier maanden lang. Zie ook: www.sorbo.com.

Duiven, juli 2004