Ingezonden persbericht


SYSTIMAX verhuist naar nieuw kantoor aan de Newtonlaan 57 in Utrecht

Betere bereikbaarheid voor klanten en BusinessPartners

Utrecht, 14 juli 2004 - SYSTIMAX Solutions, wereldwijd marktleider op het gebied van gestructureerde bedrijfsbekabelingssystemen, verhuist naar een nieuwe locatie. Het nieuwe hoofdkantoor van SYSTIMAX Solutions Nederland bevindt zich aan de Newtonlaan 57 in Utrecht. Door de centrale ligging in Nederland biedt deze locatie betere bereikbaarheid voor klanten en relaties van SYSTIMAX. De verhuizing luidt bovendien een periode in van verdere uitbouw van het bestaande markt- en technologische leiderschap. Naast het nieuwe kantoor in Utrecht heeft SYSTIMAX een distributiecentrum in Hilversum en biedt een team in Bussum logistieke ondersteuning.

SYSTIMAX Solutions is het dochterbedrijf van CommScope (NYSE: CTV), specialist in 'last mile'-bekabeling en -connectiviteitsoplossingen voor communicatienetwerken. SYSTIMAX is gespecialiseerd in het leveren van bekabelingssystemen voor bedrijven van elke omvang. De oplossingen variëren van koper- en glasvezeloplossingen tot en met intelligente patching-systemen en SYSTIMAX Building Automation Systems (BAS). Met het BAS-systeem brengen bedrijven alle systemen voor beveiliging, toegangscontrole en klimaatregeling, maar ook voor data- en telefoonverkeer onder in één bekabelingsinfrastructuur. Volgens de Building Services Research Information Association (BSRIA) heeft SYSTIMAX Solutions in Nederland een marktaandeel van 53 procent voor wat betreft de markt voor gestructureerde bekabelingssystemen.

De nieuwe adresgegevens zijn:
SYSTIMAX Solutions - a CommScope Company
Newtonlaan 57, 3584 BP Utrecht
Postbus 13130, 3507 LC Utrecht
Tel. 030 - 219 26 50
Fax. 030 - 219 26 59

Over SYSTIMAX Solutions
SYSTIMAX Solutions, onderdeel van CommScope, biedt geïntegreerde, end-to-end-connectiviteitsoplossingen voor spraak-, data-, video- en gebouwbeheersystemen binnen bedrijfsnetwerken. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in gestructureerde bekabelingssystemen met een productportfolio dat bestaat uit de snelste koper- en glasvezeloplossingen.

SYSTIMAX Solutions levert zijn producten via een netwerk van ervaren BusinessPartners. Het productportfolio omvat de op koper gebaseerde GigaSPEED XL-oplossing, de glasvezel LazrSPEED- en TeraSPEED-oplossingen en het intelligente iPatch-systeem. Op dit moment installeren BusinessPartners gemiddeld 1.600 kilometer SYSTIMAX-bekabeling per dag in 140 landen.

Ingezonden persbericht