Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum verzending: 14 juli 2004

116b832.gif

Cosyco IT Solutions en Microdasys sluiten distributieovereenkomst

Cosyco IT Solutions, Value Added Distributeur van security oplossingen en actief op de Benelux markt, gaat de distributie van Microdasys verzorgen. Microdasys ontwikkelt oplossingen voor het controleren, inspecteren en beheren van geëncrypteerd webverkeer.

Microdasys SCIP

Gemiddeld 30% van het webverkeer dat een corporate netwerk binnenkomt of verlaat is SSL geëncrypteerd. Via encryptie kan een aanvaller virussen, destructieve codes en ongewenste content versturen zonder dat een firewall, anti-virus software, Active X-filters en intrusion detection systemen dit ontdekken of tegenhouden. Microdasys SCIP (Secured Content Inspection) kan geëncrypteerd verkeer wel scannen en biedt daarom een extra bescherming tegen bedreigingen via het web.

Strategisch partnerschip met Clearswift

Microdasys heeft een strategisch partnership met Clearswift en vormt daarmee een ideale combinatie met de MIMEsweeper for Web oplossing. Omdat Cosyco IT Solutions tevens distributeur voor Clearswift is, is Microdasys een voor de hand liggende uitbreiding op het productaanbod.

Over Cosyco IT Solutions

Cosyco IT Solutions, opgericht in 1981, is value added distributeur van high-end oplossingen in de business-to-business omgeving in de gehele Benelux. Cosyco levert hard- en software oplossingen alsmede services voor IT Security, Host Connectivity, Enterprise Application Integration en Desktop Management. Specialisme in deze technologie stelt Cosyco in staat om bedrijven in het gehele proces van evaluatie, installatie en implementatie te begeleiden. Daarmee is Cosyco een unieke partner voor haar resellers en hun eindgebruikers.

Einde persbericht

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Astrid van den Berg, Marketing Manager, tel. 040-2 333 555, e-mail astrid.vandenberg@cosyco.com.