Getuigen gezocht: doorrijding na aanrijding

Boxtel 14-07-2004

GETUIGEN GEZOCHT: DOORRIJDEN NA AANRIJDING

Boxtel
Woensdagochtend rond 8.20 is een 31-jarige automobilist uit Eindhoven gewond geraakt bij een ongeval op de A2 ter hoogte van Boxtel.

De automobilist reed op de versmalde linker rijstrook toen hij rechts werd ingehaald door een donkerblauwe bedrijfsauto met een cabine en een platte laadbak met daarin verkeerspionnen. Beide autos reden een tijdje achter elkaar. Toen de bestuurder van de personenauto bezig was de bedrijfsauto in te halen, zette de onbekende bestuurder van de bedrijfsauto zijn linkerrichtingaanwijzer uit en stuurt plotseling naar links. Om een botsing te voorkomen remde de bestuurder van de personenauto en stuurde naar links. Daarna stuurde de automobilist naar rechts en verloor controle over zijn stuur. Hij komt in de berm tegen een boom tot stilstand. De bestuurder van de bedrijfsauto is zonder te stoppen doorgereden. De automobilist wist zelf uit zijn auto
-die total-loss is- te komen. Hij was gewond aan zijn linkeronderarm, knie en linkerbovenbeen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. Ook zoekt de politie de bestuurder van de blauwe bedrijfsauto met cabine en platte laadbak. (politie Boxtel, 0900-8844)